Nasıl iki intro sayfaları için ayrı ziyaretçi ziyaretçi başına kayıt amt karşılaştırmak mı?

0 Cevap php

Ben online oyun oynamak edebilmek için kayıt kullanıcılara bağlıdır bir site yapıyorum. Onlar giriş yoksa sadece intro sayfasını görmek için olsun.

Siteye kullanıcı giriş ben çerez yüzden bir dahaki sefere bu bilgileri kaydetmek eğer onlar login.php doğrudan gönderilecektir ziyaret edin. Kullanıcı çerez bu bilgileri yoksa onlar intro.php gönderilecektir.

Tabii ki mümkün olduğunca çok sayıda kullanıcı kayıt (Ya da bu durumda, mümkün olduğunca yüksek yüzde) istiyorum. Bunun için ben intro1.php için kullanıcıların% 50 ve intro2.php için diğer% 50 ayırmak istiyorum. Sonra registration.php linke ve kaç uzakta siteden tıklayın tıkladığında kullanıcılar miktarı / yüzde karşılaştırmak istiyorum.

Ben registration.php için intro1.php gitmek ziyaretçilerin tam olarak ne yüzde registration.php için intro2.php gitmek tam olarak ne yüzde bir istatistik yok etmek istiyorum. Bu şekilde benim intro1.php başarı oranını karşılaştırmak ve intro2.php ve benim intro sayfası artırabilir. Bunu nasıl yapabilirsiniz?

0 Cevap