Kırpma php resmin parçası ve yeniden boyutlandırmak

0 Cevap php

Ben bir kaynak görüntü ile (herhangi bir görüntü olabilir ve farklı boyutları olabilir) var. Ben dışarı kırpma ve yeniden boyutlandırmak için görüntüden php bir alanı söylemek mümkün olmak istiyorum. Örneğin:

  • Kaynak resim 800x800 piksel.
  • PHP seçim alanı kaynak görüntünün üst kenarından 80 piksel başlayan ve kaynak görüntünün sol kenarından 100 piksel ile resmin 50x50 piksel bölgeyi seçer
  • Seçilen bölge daha sonra 37x37 piksel boyutuna edilir.

Ben imagecopyresampled fonksiyonlarını kullanarak çalıştı () ve imagecopyresized () ama ikisi de bana garip bir sorun verdi: imagecopyresampled () seçimi resmi çıktılar ama kaynak görüntünün boyutlarına bir siyah alan eşdeğer çevrilidir. imagecopyresized () ayrıca seçilen bölgeyi seçer, ama sadece kaynak görüntünün üzerine yerleştirilmiştir. Burada nihai hedef kaynak görüntüden minik yapmaktır.

Ben zaten kullanıyorum kod bir örnek:

list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filename);
imagecopyresized($image_final, $image, 0, 0, 0, 0, 37, 37, $width_orig, $height_orig);

Görev açıklar gibi yukarıda tam olarak yapmaz, ama ben çalıştırıyorum sorunu gösterir.

Note:

Ben bu konu üzerinde arama yaparak sonuçları bir sürü yol açar anlıyorum ama onlar çoğunlukla kütüphaneler ve ben gerçekten ihtiyacınız çok daha fazlasını yapmak sınıfları başvuru. Ben doğrusu çözümün bir anlayışa sahip ve daha verimli bir şey uygulamak istiyorum. Dolayısıyla, ben yukarıdaki görevi ve 50 diğer görevleri yapar kapsamlı bir komut işaret olmak isteyen değilim. Ben oldukça understand Yukarıdaki yüzden optimum, özel çözüm oluşturmak istiyorum.

0 Cevap