WordPress İlgili Yayınlar

2 Cevap php

Ben ilgili mesajları göstermek için bir yükleme wordpress bir şablon değiştirme ilgileniyorum ... benim durumumda, ben sadece mevcut yazının kategorisinde son 5 mesajları gösteren ince olacağını düşünüyorum.

Nasıl biri yapacağını without installing a plugin? Ben doğrusu bu durumda şablonu değiştirmek istiyorum

Ben google bulmaya çalışırken etrafında dürttü ettik ve sağ API, bu gerçekleşmesi için çağrı bulmakta başarılı olmamıştır.

2 Cevap

Kategori eklentisi ile İlgili mesajlar http://wordpress.org/extend/plugins/related-posts-by-category/ de vardır. WP admin kurun ve tema değiştirin. Aşağıdaki kod mesajların beş li içeren bir dizi bağlantı oluşturur.

<?php
related_posts_by_category(
      array(
        'orderby' => 'post_date',
        'order' => 'desc',
        'limit' => 5,
        'echo' => true,
        'before' => '<li>',
        'inside' => '',
        'outside' => '',
        'after' => '</li>',
    //  'rel' => 'nofollow',
        'type' => 'post',
    //    'message' => 'no matches',
        'showthis' => true
      )
    );
?>

Diğer posterler tarafından belirtildiği gibi bu işi yapmak için bir eklenti gerekir. Ilgili mesajları almak için wordpress hiçbir API'dir nedeni ist. Eklentileri Bsically ne, tüm ilanları tüm kelimelerin dışında bir veritabanı oluşturmak ve en sık kullanılan kelimeleri ile kayıtlarını görüntülemek.

Stackoverflow bu yaptığını nasıl bazı açıklama için this question bakın. Kitap Programming Collective Intelligence ilgili mesajlar sorununa daha ileri yaklaşımların bazı iyi bir açıklaması var.