CURL vs XmlHttpRequest

2 Cevap php

Herkes cURL ve XHR'de hızı farklılıklar üzerinde herhangi bir test yapmış eğer (zaman açısından bir istek ya da istekleri dizi tamamlamak için gereken) merak ediyordum.

Php script gitmek için xhr kullanmak ister ve bir kaynak kapmak için oradan cURL kullanmak çünkü özellikle ben merak ediyorum. Php sayfası verileri doğru formatında sağlanması sağlar, ve eğer değilse bunu değiştirecektir. Bu kullanıcıların bilgisayar yavaş ise o ölçüde uzun sürebilir ki benim anlayış çünkü ben javascript ucunda bunu önlemek istiyoruz.

Bir fark yaparsa, tüm veriler yerel olarak geri alınacaktır.

2 Cevap

Ikisi arasında hız farkı yoktur. Sen bir ... HTTP isteği bir HTTP isteği karşılaştırarak ediyoruz. Bizim amaçlarımız için, her ikisi de tek bir JavaScript yapar ve PHP biri, aynı şeyi yapmak. Bir zincir olması sizin sunucuya bir istek yapıyoruz beri (belki daha fazla) iki kat daha uzun sürer ve daha sonra sunucu başka bir sunucuya bir istek yapıyor.

Sadece JavaScript ile kaynak almak ve PHP medyan hurda istemem neden ben anlamıyorum. Ben bunu bu şekilde yaparak herhangi bir sorun görmüyorum. (Veri başka bir etki olmadığı sürece, o zaman yanıltıcıdır alır, ama yine de yapılabilir bu.)

Ben doğru soruyu anlamak, fark XmlHttpRequest istemci tarafında (javascript) üzerinde olacağını olacak ve cURL sunucu tarafında (PHP) olurdu

Bu performans bir yol ya da diğer kaynak nerede olduğuna bağlı olarak (yerel demek), ve kaç eşzamanlı istekleri alırsınız etkileyecektir.