Bir yılında Max uzunluğunun ayarlanması

7 Cevap php

Ben bazı kullanıcılar boşluk (yani girmemenizdir bir sütun var: .................................... .....) ve bu benim TD sütun uzanan edilir.

Basit bir seçeneği ile html satır sonları zorlamak için bir yolu var mı? Eğer değilse, ben bir çizgi kırmak için en iyi yerler belirlemek gerekir gibi, optimum olmaz kendimi yukarı çizgi kırmak zorunda gidiyorum, ve ben bunu istemiyorum düşünüyorum.

Ben 3 ana tarayıcılarda (yani / firefox / safari) çalışacak bir şey arıyorum

İşte benim kod:

<td valign="top">
    <br>
    <strong><?php echo $common->stripHtml($row['one_liner']); ?></strong>
    <br>
    <hr>
    <?php
        if (strlen($row['self_description']) > 240)
        {
            echo substr($common->stripHtml($row['self_description']), 0, 240)."... <a href='viewprofile.php?i=".$row['user_id']."'>more</a>";
        }
        else
        {
            echo $common->stripHtml($row['self_description']);
        }
    ?>
</td>

7 Cevap

Taşma içerik gizleme ile birlikte sabit genişlikli hücre hile yapmak gerekir

CSS:

table {
    table-layout:fixed;
}

table td {
    overflow:hidden;
}

Bu HTML Hedefleme:

<!-- This width specification ought to be in the top-most <td> or <th>  -->
<td width="100" >...</td>

El PHP ile satır sonları ekleyebilirsiniz ederken, aynı zamanda hücre verilerini nasıl görüntülenmesi gerektiğini belirlemek için "overflow" CSS özelliğini kullanabilirsiniz.

"Auto" için taşma ayarlarsanız, bir kaydırma hücre içinde görünmelidir ve "gizli", içeriği genişliğinin ötesinde gizli edilecektir taşma set eğer belirledik.

"Ben bir çizgi kırmak için en iyi yerler belirlemek zorunda, ve gibi ben bunu yapmak istemiyorum."

Orada kafasına çivi vurdu ettik, HTML hattını kırmak için en iyi yeri belirlemek için eşit değiştiremiyor. Eğer olası değerleri bildiğiniz gibi Belki sonları izin için kurallar kümesi belirleyebilirsiniz.

Ben metni görüntülemek için sabit genişlikli yazı tipi seçin ve sonra karakter sabit bir sayıdan sonra bir mola eklersiniz.

Sen tablo hücresini CSS taşma özelliğini kullanabilirsiniz, ama bu bir satır sonu zorlamak olmaz.

Bazı eklemek olabilir

&shy;

kişiler, ancak tarayıcı desteği parçalıdır.

En iyi çözüm bir boşluk bırakarak 20 karakter herhangi bir sürekli dizisini kırmak için bir regex olacaktır. Bu güzel görünmüyor, ama bu hat üzerinden tüm atarak daha iyi.

Hiçbir css özellik beyaz boşluksuz çizgiler kırabilir.

, Bir "taşma: gizli" ve "masa-ekran: Sabit": Bir "xxx genişliği" birleştirerek, sizin hücrelerinde istenmeyen içeriği gizleyebilirsiniz.

Başka bir "düzeltme" Javascript kullanmak olabilir. Belirli giriş-elemanın. Blur () olay ortaya çıktığında, her X. karakter de sonları eklemek, ya da her X. kelimesinden sonra. Şahsen olsa "harika" bir çözüm, bu çağrı değildir.

Sonra tekrar, ben size site üzerinden gelen başvuru izleme yeteneğine sahip varsayarak yaşıyorum. Bu durumda ise, o zaman PHP / C # ile veri işleyebilirsiniz - ideal bir yöntem olurdu.

Sabit genişlikli hücreleri kullan?

<td valign="top" width="100px">