cURL / PHP İstek Zaman 50% yürütür

0 Cevap php

Uzak bir SSL-etkin ana ihraç cURL istekleri benim durumumda zaman sadece% 50 ya da bu kadar başarılı olmasının nedeni her yerinde arama yaptıktan sonra, ben anlayamıyorum. İşte durum: Ben PHP CLI kullanarak çalıştırmak tek bir PHP komut dosyası içinde, hepsi bir HTTPS uzak ana bilgisayara verilen, cURL istekleri bir dizi var. Ben komut dosyasını çalıştırın Bazen zaman istekleri başarıyla yürütür, ama nedense çoğu kez ben cURL aşağıdaki hatayı alıyorum çalıştırın:

* About to connect() to www.virginia.edu port 443 (#0)
*   Trying 128.143.22.36... * connected
* Connected to www.virginia.edu (128.143.22.36) port 443 (#0)
* successfully set certificate verify locations:
*   CAfile: none
  CApath: /etc/ssl/certs
* error:140943FC:SSL routines:SSL3_READ_BYTES:sslv3 alert bad record mac
* Closing connection #0

Ben birkaç kez tekrar denerseniz aynı sonucu almak, ama sonra bir kaç denemeden sonra istekleri başarıyla geçecektir. Bundan sonra komut dosyasını çalıştıran yine hatayla sonuçlanır, ve desen devam ediyor. Hata 'uyarısı kötü rekor mac' araştırma bana yardımcı bir şey ver, ve ben yazısı hala bazen çalışır, çünkü bir SSL konuda suçlamak için tereddüt etmedi.

Ben php5 ve yüklü php5-curl yanı sıra openssl en son sürümü ile, Ubuntu Sunucu 10.04 gidiyorum. CURL özel seçenekleri açısından, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER false olarak ayarlanır ve CURLOPT_TIMEOUT ve CURLOPT_CONNECTTIMEOUT hem 4 saniye olarak ayarlanmıştır. Istekleri sadece zamanın% 50 ~ geçmesi - Dahası, bu sorunu gösteren aynı kesin durum benim Mac OS X dev makine üzerinde oluşur gerçektir.

0 Cevap