Ad-hoc ürün tırnak kullanımı için iyi. Php CMS

0 Cevap php

Ben arayacağım ürünleri iki türlü satan bir şirket için yeni bir e-ticaret sitesi etkin geliştiriyorum: minimal özelleştirilebilir (1) Widget öğeleri, ve (2) arabalar, son derece özelleştirilebilir (çok karmaşık olduğunu CMS Ben, vb Magento, OpenCart,) varsayılan işlevselliği ile onları idare edemez dahil, inceledik. Ben zaten CMS ben hangisi içine entegre etmek gerekir tipi (2) özelleştirmeleri, işlemek için komut yazdım.

Tipi (2) ürünler için, müşterilerin özel ürün oluşturmak, ve sonra bir teklif isteği olacaktır. S / o seçerse Müvekkilim sonra girdi bir fiyat çevrimiçi ve daha sonra müşteri onun / cart alıntı / fiyat kombinasyonu ekleyebilirsiniz olacaktır. Alıntı sayı artı benzersiz bir ürün / projenin küçük bir açıklama statik ürün tip (1) gibi nitelikleri yerine, sepeti eklenebilir.

My question bir sepeti (veya sepeti + uzantıları) tip (1) ve tip (2) ürünlerini işleyebilir orada olup olmadığıdır. Bu, statik fiyat ve aynı sepeti koymak kote fiyat ve ürün hem de sahip olabilir biridir. CMS ben bu işlevselliği geliştirmek tavsiye ederim. Php, yoksa?

Ben Magento, Drupal + Unbercart, CMS MS + ürünleri w / modülleri, OpenCart, ve hatta wordpress incelemiş bulunuyoruz. Ben onun katıksız esneklik / genişletilebilirlik için Drupal + Ubercart doğru eğilerek, ancak yavaş performans ününü hakkında çekinceleri var ediyorum. Müvekkilim adanmış bir sunucu üzerinde barındırmak değil, yani performans bir konudur.

0 Cevap