Başka bir sınıf için genişletilmiş DOMElement nesnesi değişiklikleri

0 Cevap php

Şu anda SVG kullanarak bir akış şeması oluşturmak için bir sınıf üzerinde çalışıyorum. Bunun için standart PHP DOM sınıfları yerine sınıfları bir dizi kullanabilirsiniz.

Grafikte elemanları için ben bir SVG belgesi (SVGElement) öğeleri açıklamak için kendimi yazdım başka bir sınıfını genişleten bir sınıf (DiagramElement) kullanın. Bu kadar da SVGElement sınıf standart PHP DOMElement uzanır. Birkaç kez çekilmesini şemasının parçaları önlemek için, ben belge sınıfı bir dizi grafik zaten mevcut tüm öğeleri ekleyin. Ben yeni bir öğe eklemek istiyorum o zaman orada eger zaten ben ilk kontrol ve bu durumda ben diziden bu eleman almak. Aşağıdaki sorun, ancak var: Ben diziden bir DiagramElement aldığınızda, üst düğüm DiagramElement den SVGElement değişti ve DiagramElement için özel olan tüm özelliklerini kaybetti. SVGElement-> parentNode ve tüm ana unsurları ancak değişmeden kalır.

Benim tasarım yanılıyorum ya da belki ben zaten PHP 5.3 farklı sürümleri ile kodu test, ama her durumda aynı sonucu var, PHP bir hata olup olmadığını bana söyleyebilir misiniz.

0 Cevap