Tema katalog görünümünde çalışmak için alınamıyor

0 Cevap php

Ben benim yerel kopya üzerinde çalışıyor bir uzak sunucuda işe almak için çalışıyorum tema var. Bu Magento 1.4.1.1 içindir. Çalışan yerel kopya üzerinde ben 'temel' paketi içinde 'theme144' var, 3 mağaza görünümler vardır; . Admin 3 tasarım değişikliği (Sistem> Tasarım), her mağaza görünümü için bir tane. Bu i tasarlamak için ilgili admin görmek tek değişikliklerdir. Uzak sunucuda siteyi test ederken, doğru şablonlar Katalog görünümü dışında her şey için kullanılmaktadır. Magento 'temel' paketi içinde 'varsayılan' temasına döner. Bütün görüntüler, ve şablonlar gibi görünüyor, tüm diğer temayı kullanıyor.

Ben çalışan yerel kopyası üzerinde bu ayarlanmamış olsa bile, Sistem> Yapılandırma> Cilt, Düzeni için Tasarım ve şablonları açıkça tema belirterek denedim. Bu görüntüleri ve stil sayfaları bulmak için magento var, ama yine de şablonları için 'varsayılan' kullanıyordu.

Bu noktada ben bu oluyor neden olarak bana ipuçları vermek için bakmak nerede başka yok. Ben admin ve şablon dosya yapısı hem de yerel ve uzak site arasındaki tüm farklılıkları ortadan kaldırmıştır.

edit: Bu sorun aynı zamanda ürün detay görünümüne uzanır

0 Cevap