İki görüntü düğmeleri veya iki Sundu

0 Cevap php

Neredeyse PHP kullanarak kişisel bir proje üzerinde vazgeçerek bir. NET geliştiricisi değilim.

Ben aşağıdaki PHP sayfa istiyorum:

Kullanıcı aralarında seçer (bir kod ile tanımlanır) iki rasgele görüntüler, daha sonra formu yeniler, seçim bakımı ile bir form. Basit.

Ben zaten (bir tabloda depolanan URL. Ben gelecekte bu değişen planı, ama şimdilik bir sorun değil) rastgele görüntü kısmını yaptık, bu yüzden "seçerek" parçası yapmak lazım. Ben hem görüntüleri tıklanabilir yapmak, ya da aynı metin ile bunların altında iki düğme koymak ya istiyorum.

PHP Ben de ASP.NET alışkınım çünkü çoğunlukla, çalışmak için bu 'submit' yol bilemiyorum.

Ben iki normal teslim düğmelerini kullanarak denedim, ama ben ikisini de farklı metinler olmasını istemiyorum, ama her ikisi de düğmelerini ayırt etmek için kullanılan çok aynı özelliği de düğmeye metin yazmak için kullanılır: değeri. Sayfa yük başında değeri kontrol ile birlikte bütün bu PHP_SELF çok hacky görünüyor cabası.

Sonra iki form, sorgu dizesi yoluyla kodunu gönderir bir eylem ile her yapma düşündüm, ama ben bunu istemiyorum. Ben (normal) kullanıcı sadece URL yazarak eylem yapmak mümkün istemiyorum.

Sayfa yenilendiğinde ben değişken değerleri kaybetmek beri Remember:, I (sorgu dizesi yoluyla değil) boyunca seçilen görüntünün kodunu göndermek zorunda.

Çatışma bu tür bana bu projeyi vazgeçerek dikkate yapıyor budur. Ben kendim ASP.NET öğrendim bu yüzden kolay, sezgisel oldu, ve ben hızlı bir şekilde anladım.

0 Cevap