Basecamp API kullanarak PHP kimlik Taşıma

0 Cevap php

Ben kendi API ve inşa ettik, biraz PHP sınıfları kullanarak Basecamp verileri alır bir uygulama inşa ediyorum. Orada sorun yok. App kullanıcının girdiği kimlik dayalı Basecamp API ile doğrulanırken beri kullandıkları Basecamp creds doğru iseniz Ancak, ben her zaman anlayamayacaksınız. Şu anda benim mantık sadece creds (ben kusursuz çalışma var olan) buna göre iyi ve süreçlerdir varsayar. Değilse, komut dışarı hata.

Ne yapmak istiyorum yakalamak ve işlemek yanıtı API ve onların creds hesabına değil (kötü creds, yanlış URL, Basecamp API erişim herhangi bir nedenle başarısız olursa geri kullanıcıya dost bir hata mesajı vermek mümkün değildir Ben gerçekten başarısız ben sadece onları anlatmak istiyorum, suçlu nedir bakım ve birkaç olası nedenler kontrol edebilirsiniz yoktur), vb sağladı.

Basecamp API göre, "bir isteği başarısız olursa, olmayan bir 200 durum kodu iade edilecektir"

Ben creds göndermek ve API XML geri almak için CURL kullanıyorum. Bu API'ler ile arabirim söz konusu olduğunda iyi bir PHP programcısı Ben, ancak bir çaylak biraz - bu gerçekten basit bir şey için beni affet.

0 Cevap