Drupal6 CSV ithal zaman alt düğümleri üst düğümleri oluşturma

0 Cevap php

"Yerleri" (ebeveyn düğümleri) ve "konser" (çocuk düğümleri) - Ben CCK içerik türleri ile inşa düğümleri iki tür var nerede bir Drupal proje üzerinde çalışıyorum.

Ben node_import modül aracılığıyla CSV tanınmış mekanlarından bir demet ithal ve şimdi gösterileri ile dolu bir CSV ithalat gerekir ettik.

Nasıl yaparım:

a. Konser CSV mekanları başvuru - ne aslında yapmanız gereken bir location.module adresi (Ama çünkü mekanları ithal nasıl olup CCK tip) dayalı bir nodereference oluşturmak, ama ben almak nasıl bilmiyorum aynı adres (noktalama işaretleri açısından, vb) bu ​​iki tabaka arasında biraz değişebilir, özellikle de bu gibi.

b. Bazı konser listeleri için, benim mekan Bilgi dosyası eksik olacak büyük olasılıkla. Alırken ithalatçı çocuk düğüm tarafından başvurulan adresini bulamazsanız, nasıl ebeveyn düğümleri oluşturabilirim? Konserler CSV mekanlarda her satırda CSV gelen bilgilerin çoğu olduğunu unutmayın.

Ben node_import kullanıyorum ama bunun için veri API kullanmak gerekebilir düşünüyorum söz. Ben ikincisi (Ya belirli bir ithalatçı yöntemi için tercih, gerçekten) ile hiçbir deneyimi var ve bana verebileceğiniz herhangi bir yardım için minnettar olacaktır.

0 Cevap