Henüz kaydedilmemiş olan kayıtlara dosyalarını ilişkilendirmek nasıl

0 Cevap php

Ben notlar yazmak için izin veren bir web uygulaması üzerinde çalışıyorum. Ben bir kullanıcı notları ek eklemek için izin vermek için bazı işlevler eklemek istiyorum, ama biraz sorun arkasındaki mantığı bulmaktan var.

Ben biraz webmail veya phpBB forum mesaj gibi çalışmak istiyorum. Yeni bir ileti başlatın. Bir dosya yükleme giriş elemanı orada var bir ona yanındaki butonu "add". Bir dosya eklediğinizde, bu tarih ve size mesaj yazmaya devam edebilirsiniz. Eğer nihayet not oluşturur ve onunla yüklenen dosyaları ilişkilendirir "Gönder" tıkladığınızda. İşte bazı ASCII sanat:

Subject:     ______________

Message:     ______________
             ______________
             ______________

Attachments: some_file.txt
             resume.odt
             ______________ [Browse][Add]

             [Save]

Ama yine de yazıldığı zaman nasıl not ile yüklenenler ilişkilendirebilirsiniz? Henüz kayıtlı değil. Bu kimliği yok. Normalde ben ortakları not kimlikleri ile yüklenen dosyaları bir veritabanı tablo eklemek istiyorum, ama bu henüz kaydedilmemiş olan bir not için çalışmaz. Bir kullanıcı yeni bir not yazmak için başladığında ben, hakkında isimli endişe ne, ona bir dosya ekler ve daha sonra fikrini değiştirir, notu (örn. tarayıcı) kapatılarak tasarruf asla. Ben bu yüklenen dosyalar etrafında kalan istemiyorum.

Şimdiden teşekkürler!

0 Cevap