Bir Part-of-Speech (POS) tagger impliment nasıl

0 Cevap php

Ben metin girdileri (ilanlar) bir sürü tarama ve anahtar kelimeleri çıkarmak için en iyi PHP tabanlı yol arıyorum - herkes Part-of-Konuşma etiketleme hakkında bilmek? Bunu yapmak için bir PHP-ish bir yolu var mı?

Ben online seri ilanlar bir sürü tarama - ama kategorilerde hiçbiri! Kategorizasyon sürecini hızlandırmak için, ben bir Part-of-Konuşma tagger (http://en.wikipedia.org/wiki/Part-of-speech_tagging) yüklemek için arıyorum. Temel olarak, bu isimler ne sözler bana söyleyebilir serin metin ayrıştırma algoritmik yazılımı desteler ("Daire" gibi, "Araba", "Köpek", vb) ve ne kelime, en önemsiz gibi etc, eğer, ve, ama . AMA ...

Bu gün daha az sevgi almak gibi görünüyor Yahoo tarafından bir -, - XEROX tarafından başka bir online etiketleme hizmetleri vardır. Ancak, benim kendi kütüphane / yazılım yüklemeden ve benim web uygulaması takarak gerçekten ilgileniyorum.

HERKES bir PHP web uygulaması ile çalışan POS etiketleme yüklemek için iyi bir yol biliyor mu? Ben bu anlamaya ölüyorum, bu yüzden herhangi bir bilgi, tavsiye veya diğer bilgelik gerçekten takdir!

Here's a list of a LOT of different POS software: http://www-nlp.stanford.edu/links/statnlp.html#Taggers (Look under "POS Taggers")

Bu okuma için teşekkürler!

0 Cevap