Apache PHP'nin kıvırmak sadece tarayıcısında sunucu başına bir bağlantısı açar

0 Cevap php

Ben anlamaya olamaz PHP curl ile bir sorun yaşıyorum. Ben başka bir Apache sunucu üzerinde HTTPS üzerinden bir web hizmeti için görüşmeler bir web sunucusu (Apache) var. Biz, "sunucu A" ve "sunucu B" onları arayacağım.

Ben görüyorum sorun bu sunucu A yalnızca bu bir kıvrılma veya apache sorun olup olmadığından emin değilim sunucu a bağlı bulunuyor tarayıcınızın başına sunucu B kıvırmak kullanarak bir seferde bir bağlantı yapar. Ben bir kıvırmak müşteri için bir sunucu ayarı başına maksimum bağlantı çeşitli yerlerde referanslar gördük ama var olduğunu doğrulamak olamaz.

Senaryo:

  • Ben tarayıcı içinde kendi sekme / pencerede üç farklı tarayıcılarda, her yirmi farklı sayfaları yükleyebilirsiniz. Ben aynı zamanda Firefox, Chrome ve Konqueror tüm çalıştı. Yapılandırma: Firefox tüm sunucu başına bağlantı sınırları about yoluyla önemli ölçüde kaldırdı vardı
  • Bu sayfaların tüm sunucu A barındırılan ve yükleme aynı anda yakın başladı
  • Kıvrılmaları kullanarak sunucu B sunucu bir müzakereleriyle ilgili sayfanın her örneği
  • Sunucu B, bu tür tek bir çağrı normalde ~ 10 saniye sürer
  • A-> B sadece bir TCP bağlantısı sunucu A (A-> B toplam 3) bağlanır Tarayıcı başına herhangi bir anda açık
  • Ben tarayıcılardan birden fazla bağlantı sunucu A'ya açılan doğruladıktan

AFAICT istekleri hepsi sıralanmış. Ben birden çok bağlantı tarayıcılarda sunucu A açık olduğunu doğrulamak mümkün, ama sadece bir https bağlantısı A'ya bağlı tarayıcısı başına A-> B açıktır

Sunucu B aynı anda birçok bağlantı işleyebilir ama nedense sunucu A için "Connection: close" gönderen denedim sunucu B. çoklu bağlantı açmayacağını yardımcı olacağını görmek için sunucuları A ve B hem de. Olmadı.

Ben komut dosyası başına birden fazla asenkron bağlantı yapma hakkında konuşurken bir sürü insan buldum ama ne yapmak istediğiniz bir dış sunucuya farklı sayfa örnekleri arasında açık birden fazla bağlantı olduğu var.

Herhangi bir sorun ne fikir ya da nasıl düzeltebilirim?

0 Cevap