Javascript devre dışı bırakıldığında javascript dosyaları yüklemek için değil, nasıl

0 Cevap php

[Çözüldü]

Ben javascipt özellikler eklemek için sadece o javascript olmadan normal sayfaları oluşturmak için kullanmak ve. Bu şekilde, ben ekran ile javascript gerektiren araçlar ile tüm divs ayarlayabilirsiniz: yok ve sonra görünür açmak için javascript ilk satırda:

<script type="text/javascript">
    $(document).ready(function(){
        $('#jsdivs').show();
    });
</script>

Ben herhangi bir nedenle kişileri yoldan almak bunu yaparken kendi tarayıcılarını javascript devre dışı bıraktık.

Bu ruhla ardından, JavaScript etkinse javascript dosyaları yüklemek için talimatları, daha sonra varsayılan olarak herhangi bir javascript yük değil bir yol var bulmak istiyorum.

Şu anda (önbellek nedenlerden dolayı, birçok kişi zaten bu önbelleğe alınmış olabilir) böyle JQuery yükleme ediyorum:

<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.4.4.js"></script>

Ve tüm diğer javascript ile başka bir dosya minimize. Sadece HTML gövde etiketinden önce Sonunda hepsi,.

Ben birçok görüşler here ve here ama bana bu konuda yardımcı hiçbiri gördük. İlk başta, ben bu yapılan almanın iyi bir yolu olup olmadığını bilmek istiyorum. Çok teşekkürler.

UPDATE:

  • @Lèse majesté Bana o browsers do not load javascript files when it is disabled söyleyerek eski tartışma belirtti. Ben bilgi was enough conclusive, ben eklenti "Web Developer" ve YSlow (Kundakçı için başka bir FF eklentisi) yoluyla Firefox'da javascript devre dışı bırakılması, bazı testler yapılmış söz değil, tüm javascript bilgisini gösteren devam ediyor düşünmüyordu ki "Canlı Başlıklar" (gerçek zamanlı başlıklarını gösterir başka bir fantastik FF eklentisi) de (Google Analytics komut dosyası tarafından) bir _utmc çerez talebi mevcut olduğunu gösterdi.

  • @Marcel Korpel gerçek bir çözüm için yol açılmış çok iyi (though apparentely snob) yorum yaptı. o Google Analytics kullandığını söyledi "dinamik kapanış etiketi (ve hemen açılış etiketi) ga.js dahil yöntemini tarayıcı DOM ağacını güncellemek ve aslında ekledi komut dosyası yüklemek ve çalıştırmak izin gereklidir."

  • Hakkında bilgi his indication I (Stackoverflow onunla karıştırmasını çünkü Pastie.org içinde PHP kodu koymak zorunda) bu PHP kodu ile gelebilir:

    http://pastie.org/1487432

O yazdırır:

<script language="javascript" type="text/javascript">
    document.write('\<script src\="js\/minified\.js" type\="text\/javascript"\>\<\/script\>');
</script>

This time YSlow and Live Headers say nothing about any javascript file.

0 Cevap