Aşağıdaki gereksinimleri karşılamak için formları geliştirirken nasıl benim kod organize?

0 Cevap php

Ben sadece aşağıdaki gereksinimleri karşılamak için benim formları için mimari ortaya koymak için doğru şekilde anlamaya çalışıyorum:

  1. Form sunucu tarafı doğrulama olmalıdır.
  2. Bir kullanıcı domain.com bir form doldurarak varsa / kayıt ve formu sunucu tarafı doğrulama geçmez, onlar domain.com geri getirilmelidir / hataları görüntüleme ile kayıt.
  3. Kullanıcı domain.com geri getirilir ise (yerden devam # 2) / doğrulama hataları düzeltmek için kayıt, onlar zaten girişlerine girdiğiniz verileri otomatik olarak göstermesi gerekir.
  4. Bir kullanıcı form sayfasına geri veya ileri tıkladığında ise tarayıcı "Yeniden Form Gönderme Onayla" uyarı atmamalı.

Ben formu gönderme olmalıdır göndermek nereye biraz kafam karıştı. Meli sadece doğrulama kolları farklı bir sayfaya domain.com / register yazının formu? Eğer öyleyse, nasıl geri domain.com / kayıt doğrulama hataları ve inputed verilerini geçirmek?

Veya, formu kendisine gönderme yapılmalıdır? Eğer öyleyse, nasıl geri veya ileri butonuna tıkladığınızda "Yeniden Form Gönderme Onayla" uyarısı atma tarayıcı engellerim?

0 Cevap