ImageMagick sunucu gereksinimleri

0 Cevap php

Ben basit bir web sitesi oluşturma, ya da basit bir bileşen bir görüntüye filigran ekler for, bir web sitesi, birkaç farklı boyutta görüntüler yaratır ve birkaç üzerine bindirmeleri de daha hassas olması sürecinde kulüpler ürünleri. Bu düzenlemeler birisi sunucu üzerinde belirli bir dizinin bir görüntü sorgular her zaman yapılacaktır.

Ben bu tüm imagemagic'den ile yapılabilir biliyorum, benim tek endişem bütün web sitesi düzenleme bir kez yapıldıktan sonra birileri ilk kez kendi imajını hit her zaman (veritabanı düzenlenmiş sürümünü almak için güncelleştirilmiş bir durdurmak için eziyet olacaktır Her zaman bir kullanıcı) olarak erişir.

Web sitesi Ben XAMPP üzerinde test ediyorum şu an için henüz barındırılan, ama ben bir sanal ya da özel bir sunucuya ihtiyaç gidiyorum bunun için düşündüm değil, ben sadece gereken donanım özellikleri ne tür üzerinde bazı tavsiyeler gerekir bakıyor. Ben en fazla 2 ya da 3 kişi, herhangi bir zamanda fotoğrafları inceleyen olacaktır şüphesiz, ama bir tahmin de ben sunucu 10'a kadar kadar idare ve hala işlevsel olabilir emin olmak gerekir.

Birisi bu, tezahüratlar tavsiyelerde Umut!

0 Cevap