Tutarlı tema ve CodeIgniter'daki içerik

0 Cevap php

Ben daha iyi bir çerçeve anlamak ve benim şu anda sınırlı web dev becerilerini geliştirmek için CodeIgniter'ı kullanarak temel bir web sitesi üzerinde çalışıyorum. Ben arama ve belgelerin biraz okumak ama ben (ya da en azından ben sanmıyorum) arıyorum tam olarak ne bulamadı oldum.

Sitemin tutarlı bir başlık, navigasyon ve altbilgi olacak. Esasen subnav yoluyla değişecek sadece içerik üstbilgi ve altbilgi arasında bazı metin ve veya resimlerdir. Bu basit bir web sitesinin oldukça tipik, ama görünümleri / denetleyicileri bağlamında bu yaklaşım nasıl anlamaya çalışıyorum.

Benim anlayış bu senaryoda her sayfa ile yüklenen bir "ana" görünümü içeren görüşleri içindeki bir "tema" klasörü oluşturmak istiyorum. Ben bir tek denetleyicisi birden görüşlerini yüklemek için yeteneği ile, ben gerçekten sadece nav ile ilgili ne olursa olsun görünüm yanında "ana" view yükleyen bir "ev" denetleyicisi gerekir ki izlenimi altında da değilim. Yani, örneğin, Nav: Ana Sayfa | Hakkımızda | iletişim. Ben "Hakkında" ve görüşleri hakkında ana + yüklemek uygun ev denetleyicisi yöntemi ile tıklatın.

Bu benim şu anda almaya çalışıyorum yaklaşımdır, ama bazı geribildirim almak istiyorum bu çalışırken ben de düşündüm.

Ben mutlaka kabul ya da en yaygın yaklaşım daha çok adım öğretici bir adım arıyor, ama değilim. Çok takdir, ve bu 2 ileti aşağı yüzüme bakıyordu, ben şimdiden özür dilerim.

Thanks -Jay

0 Cevap