WebDAV / PHP - HTML Anchor Açık MS Word belgesi?

2 Cevap php

Can someone explain this strange (or normal) behaviour: I've got a WebDAV directory. In this folder, I have a word document, called document.doc.

Word'ü açın ve "Dosya Aç" seçin ve bütün URL doldurduğunuzda, http://server/webdav/document.doc, Word, gayet belge açılır. Ben yapmak değişiklikler tıklayın kaydedin kaydedilir ediliyor.

Şimdi, bu böyle, bu belgeye bir çapa ile bir HTML sayfası yaptığınızda:

<a href="http://server/webdav/document.doc">Edit document</a>

Bu gayet belgeyi açın, ancak salt okunur modunda açılır olacak!

Soruşturma dosyayı açmak için Word'ü kullandığınızda, o da WebDav istemcisi olarak işlev edeceğini göstermektedir. Yani bir çapa onu çağırma vb dosyayı kilitlemek için uygun başlıklarını göndereceğiz, tarayıcı GET yapalım. Sonra (indirilebilir?) Belgeyi geçecek Word. Word dosyası üzerinde bazı HTTP çağrıları, ancak hiçbir LOCK ve yapar.

Herkes bu nasıl çözebiliriz bir fikrin var mı? Ben HTTP aramaları ve bunu yapmak için bazı PHP kodu yazabilirsiniz, ama nasıl o zaman Word alabilirim?

2 Cevap

Bkz this soru. Temelde Microsoft Sharepoint bir parçası olan bir ActiveX nesnesini çağıran Javascript biraz kullanabilirsiniz.

IIRC, Kavşak (Atlassian) olan bir WebDav eklenti Firefox için (tarayıcıda bir linke tıklayarak WebDav modunda Word'de bir doc açılması) gerçekleştirir söyledi. Emin, ancak yapıldığını değil nasıl.