Bir PHP uygulama hata ayıklama nasıl?

8 Cevap php

Hangi biz, Visual Studio ile ASP.NET uygulama hata ayıklama gibi bir PHP uygulama hata ayıklamak için en iyi yolu nedir?

8 Cevap

(Belki biraz daha az güçlü,) tür Visual Studio gibi aynı şekilde hata ayıklama functionnalities, sağlamak için PHP uzantısı Xdebug kullanabilirsiniz IDE Eclipse PDT, istimal hangi sana gibi şeyler yapmak için yeteneği verir:

  • Adım adım
  • fonksiyonlar / yöntemleri / out adım
  • değişkenlerin içeriğini görmek
  • Sen bir yığın izleme gösteren var

Bu büyük programları ayıklamak için gerçekten güzel - özellikle olanlar onlar nasıl çalıştığını anlamak için, yazmak (or don't ^^ ) vermedi

Ayrıca uzantısı "zend debugger" kullanabilirsiniz; ama bunu hiç denemedim.


Even without using a debugger like the one provided by PDT, Xdebug is a nice extension to have on a development server : it gives nice stack traces when there's an error/exception, it allows you to get nice-looking var_dump's output, ...

Ayrıca KCacheGrind, WinCacheGrind gibi araçlarla görselleştirmek veya Webgrind olabilir veri profilleme almak için kullanılabilir.

But note it is hurting performance badly, so it definitly should not be installed on a production server !


You can also have look at these questions that are close to yours :

PHP Console WEB 2.0 (AJAX) web projeleri hata ayıklamak istiyorsanız iyidir.

PHPEd için bu büyük olduğu, ancak bunun için ödemek zorunda.

xdebug çalışır, ancak sunucuya yüklemeniz gerekir. Ben kullanmadım, ama iyi bir üne sahip görünüyor.

Bazı IDE (Aptana / Eclipse + PHP akla) sonra xdebug arayüz olabilir.

Eclipse PDT ile XDebug gördüğüm en iyisidir. İşte bu kurmayla ilgili öğretici:

http://devzone.zend.com/article/2930-Debugging-PHP-applications-with-xdebug

NetBeans Ayrıca hata ayıklama yetenekleri vardır. Web sitesinden:

Yerel olarak veya uzaktan komut ve web sayfaları hata. NetBeans PHP hata ayıklayıcı entegrasyon uzaktan hata ayıklamayı etkinleştirmek için yerel yollara sunucusu yolları haritasına sağlar.

Ben Zend hata ayıklayıcı kullanımı ve beladan sonra (o sunucu ile uzaktan kurulum ve hem sanal makine gelişme oldu!) Çalışma alıyorum - bu benim geliştirme verimliliği için büyük bir fark yarattı. Visual Studio dönüştürme iseniz, farklı ve hatta zor epeyce şeyler bulacaksınız. Bu onunla yapışmasını ve howewever mastering değer - Ben şimdi arbitary sayfalarında breakpointler ve sadece kullanıcı gibi, durdurmak ve vb yerli incelemek ve sonra ne adım adım onlara gidebilirsiniz - koymak sadece şimdi ben hata bulabilirim halbuki ben olmadan tahmin edildi. Ayrıca Developing with PHP and Eclipse (Galileo) ki ben yararlı buldu görüyorum.

PHP storm JetBrains iyi bir tanesidir.