nasıl php kullanarak mevcut tarayıcı penceresinin bir fotoğrafını çekmek yok

3 Cevap php

Ben her yerde arıyor denedim ama müşteri bir dosyayı (bir tür toplu / exe) kullanmak zorunda dışında hiçbir uygulama gibi görünüyor bulunuyor.

3 Cevap

Sadece bunu yapamaz. PHP belki bunu yapabilir, sunucu tarafı komut dosyası dili JavaScript kullanarak, ama ben bu konuda bile emin değilim.

Birisi böyle bir hizmeti hayata biliyorum, ama aslında o (Ben JS, belki perl, c / c + + değildi düşünmek), bir komut dosyası açılmış bir ekran görüntüsü yaptı ve o tarih Mozilla tarayıcısını kullanmak zorunda kaldı.

Ben size "sizin" genel anlamda demek farz ediyorum. "Nasıl bir ... bir ekran sürer" demek, genellikle baskı ekran tuşuna basın. Eğer kullanıcıların tarayıcı çıkış yakalamak çalışıyorsanız, ben muhtemelen mümkün olmadığını söyleyebilirim. Öyle olsaydı, alabileceğin en iyi siz kendiniz ne yazdı çıktı.

Eğer JS ile Print Screen tuşuna basın taklit ve vites ulaşabileceğiniz bir yere kaydetmek için dosya alabilirsiniz eğer Google Gears might, yakın bir şey yapmak hackable olacak.

PHP istemci sunucu üzerinde çalışan, ve değil gibi, PHP bunu yapamam.

Tarayıcının ekran almak için, örneğin, bir göz atın, this list. Olabilir

Web sayfalarının ekran görüntüsünü bir tarayıcı penceresinde açılan almak için otomatik bir çözüm için bekliyoruz, ayrıca bu soruya bakmak olabilir: How to capture x screen using PHP, shell_exe and scrot ve cevaplar bulunuyor.

Ve nihayet, ve herhangi bir özel yazı seçmeden, SO bir arama deneyebilirsiniz; gibi bir şey screenshot browser, alakaya göre sıralanır, bazı ilginç mesajları almak gibi görünüyor :-)

İyi şanslar!