Ne benim PHP class dosyası isim vermeliyiz?

4 Cevap php

Ben temelde sadece sınıfları PHP dosyaları için kullanılan birçok farklı isimlendirme düzenleri ve uzantıları gördük. Bazı örnekler:

  1. myClass.php
  2. myClass.class.php
  3. myClass.class

Ne fark nedir ve hangi daha iyi?

4 Cevap

Ne görmek dışında hiçbir fark yoktur. Eğer autoloading kullanmak ve sınıf dosyaları yaşamak belirli bir dizin yoksa .class ile olanları faydalıdır. Aksi takdirde, tamamen keyfi var. (Ben kullanmak için kullanılan ClassName.class.php.)

Kodlama standartları nelerdir?

Bu harfle sınıf isimlerini başlatmak için ortak (örneğin: class MyClass). Bunu yaparsanız, o zaman dosyayı adlandırın olacağını şu MyClass.php. Ve MyClass.class.php da çalışır.

MyClass.class onlar adına göre o dosyayı talep eğer birisi kaynak kodunu görüntülemek için izin verebilecek kötü bir fikirdir. .php uzantısını kullanarak dosya boş bir sayfa sınıf-ama hiçbir şey içeren bir dosya için-PHP yorumlayıcısı tarafından işlendikten sonra kullanıcı sadece çıkış görürsünüz sağlar.

Son olarak, sınıf yüklemek amacıyla autoload() , which saves you the trouble of calling require_once içine bakmak.

Ben MyClass.php tercih - (başkentleri dahil) aynı adı sınıf olarak.

Eğer varolan bir proje üzerinde çalışıyorsanız Ancak, proje ne varsa adlandırma şeması kullanmalısınız.

Varolan bir proje veya platformu üzerinde çalışan sürece, böyle Zend adlı gibi sözleşmelerin belgelenmiş bir dizi doğru yalın eğilimindedir: http://framework.zend.com/manual/en/coding-standard.naming-conventions.html

Artı bu herkesin kongre yapışıyor sağlamak için PHP kodu Sniffer gibi araçları kullanmak anlamına gelir.

Her iki şekilde de, Tutarlılık oyunun adıdır. Bu çok daha kolay (şimdi kendinizi ay dâhil) diğer bir kod tabanı üzerinde hız kadar almak için yapar.