Nasıl IIS PHP hata?

3 Cevap php

PHP 5.3 & kullanarak IIS7 barındırılan WordPress için bazı siteler taşımak başlıyorum FastCGI. Ben hızlı bir şekilde WordPress çekirdek kutunun dışında sadece iyi iş gibi görünüyor ise, IIS çalıştıran sorunları var eklentileri bir dizi olduğunu bulma yaşıyorum ve ben, onları ayıklamak onları düzeltmek ve göndermek mümkün olmak istiyorum yamalar.

Bulduğum tek çözüm debug Windows Apache WordPress çalıştırmak için, ama sorunları nasıl IIS & ilişkili görünmektedir FastCGI PHP ile çalışma ve Windows üzerinde olmaktan çok değil. Ben Expression Web 3 ve Aptana Studio 1.5 hem de baktım fakat aracı ile ya bunu yapmak için bir yol bulamadı.

IIS7 üzerinde FastCGI altında çalışan (ya da genel olarak PHP) WordPress ayıklamak için herhangi bir yolu var mı? Ne araçları ihtiyaç vardır ve belirli adımlar duyacağız.

3 Cevap

XDebug PHP hata ayıklama için çok çok iyi bir araçtır.

Eğer Netbeans gibi bir IDE kullanıyorsanız, XDebug sen mola noktaları ve değişken saatler ile, adım modunda bir yerel sunucu üzerinde PHP kodu çalıştırmak için izin verir. Çok çok güçlü ve kullanımı son derece kolay.

Ben bir phpinfo yapıyor öneririz () ve çıkış here o XDebug kendi sitesinde Windows ikili ile çok iyi bir ayıklayıcı yapıştırarak olacaktır. Şimdi bu adım-adım şey var amacıyla XDebug destek ihtiyaçlarını kullandığınız ne olursa olsun editörü.

Ayrıca FirePHP hangi bakmak gerekir bir plug-in Firefox Kundakçı için. It) (çeşit print_r arasında bulunuyor; ve xdebug ya ...

Sonunda da pencere üzerinde çalışabilir hangi DBG'YE bakmak. Bu post IIS için bazı yapılandırma bilgileri sadece VS.Php ilgili şeyler görmezden vardır.

Tüm bu yardımcı olur umarım.

Ben windows PHP sürü ayıklanacak ve bir çok sorun, size içine çalışan hangi hataları ayıklama şeyler kullanmaya çalışıyor ve ne bilmek yardımcı olacağını hiç ettik. Genellikle aklınıza gelebilecek hatalar Apache işlevleri ve / veya yaklaşık $ _SERVER [] yapılan varsayımların yapmak şeyler vardır.

Her neyse, ben kurulum, FastCGI büyük olasılıkla sorun değil erişmek için hata ayıklayıcı için biraz daha kolay olması gerektiği gibi, normal CGI çalıştırmak için dev bir ortam olacaktır verilmiştir.