php function move_uploaded_file alışkanlık benim online sunucu üzerinde çalışır ama localhost yok

2 Cevap php

Ben localhost (windows) üzerine çalışıyor bir yükleme dosya üzerinde çalışıyoruz ama benim linux sunucuda alışkanlık iş Kiralamak. Ben o dosyanın nerede bir subdir '/ files' taşımak istiyorum.

it gives the errors: Warning: move_uploaded_file(/home/taalhulp/domains/taalhulpmanager.nl/public_html/files/6) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/taalhulp/domains/taalhulpmanager.nl/public_html/Gegev_Dossier.php on line 66

Uyarı: move_uploaded_file () [function.move-tarih-file]: '/ tmp / phpFMaeAs' taşımak için açılamıyor / home / taalhulp / etki '/ home/taalhulp/domains/taalhulpmanager.nl/public_html/files/6' için / taalhulpmanager.nl / public_html / Gegev_Dossier.php hat 66 üzerinde

İşte benim kod basitleştirilmiş versiyonu

$FotoMap = '/home/taalhulp/domains/taalhulpmanager.nl/public_html/files/' ;

if ($_POST['type'] == 'add' & strlen($_FILES['FileUpload']['name']) > 0 && strlen($_POST["GivenFileName"]) > 0 )
{
    if (move_uploaded_file($_FILES['FileUpload']['tmp_name'], $FotoMap . $file_name_id))
  {
    			$_SESSION['echo'] = 'succes';

  }
  else
  {
    			$_SESSION['echo'] = 'fail';
  }
}

o reddedildi diyor ama ben yanlış bir şey yapmak, çünkü ya ben o sağlamak için ona benim sağlayıcınıza başvurmanız gerekir, çünkü belki ben kendimi etkinleştirebilirsiniz olduğunu?

2 Cevap

/home/taalhulp/domains/taalhulpmanager.nl/public_html/files/ 's izinleri 0777 olarak ayarlanmış olduğundan emin olun.

Ben güvenlik sorunları bir demet açar gibi yapıyor tavsiye etmiyoruz. Sen daha iyi komut çalıştırma olmak ve bunun yerine kullanıcı tarafından sahip olunan dizini değiştirmek hangi kullanıcı veya grup üzerinde bulmak olacaktır.

muhtemelen geçici yüklenenler için dizine erişmek için izinleri (PHP motoru / apache webserver) yok. özel geçici yolunu ayarlamak için deneyin.