PHP Flash Grafikler API Tarihler Eksik / w?

1 Cevap php

Ben dengeler ($), tarihleri ​​ve notların bazı veriler var. Ben bir çizgi grafiği olarak çizmek istiyorum. Her gün için dengeleri yok ve bazen tek bir günde birden fazla bakiyeleri vardır: benim x-ekseni kapalı olduğunu fark edene kadar ben mutlu http://www.maani.us/xml_charts/ ile uzakta komplo edildi. Nasıl bu (uygun tarihler dışında boşluk) telafi edebilir?. Ben bir sayısal değer olabilir böylece tarihler için unix_timestamps kullanarak çalıştı, ancak bu sadece dağılım araziler için çalışıyor (ve o da berbat). Ben araç ipuçları olarak görünmesini istediğiniz notlar.

Bu işleyebilir herhangi diğer kütüphaneler / API'ler var mı? Fusion Charts yapacak? Temelde (yani flash tabanlı olduğu) X ve Y ekseni hem de sayısal değerleri işleyebilir bir grafik API gerekiyor, ama aslında sayı olarak görünmüyor bu yüzden bana X eksenini yeniden adlandırmak için izin verir, ve araç ipuçlarını destekler.

1 Cevap

Mark,

In FusionCharts scatter chart, we've numeric x and y axis. The good part is that the scatter chart can be made to behave like a line chart. You can connect the points of the scatter chart using a line by setting: <dataset drawLine='1' ....>

Böylece x-ekseni üzerinde tarihleri ​​göstermek için aşağıdakileri yapın:

  1. 0 olarak kümesi içinde en az tarih değerini ayarlayın
  2. Her tarih için, DateDiff (leastDate, gün) hesaplamak ve ayarladığınız x ekseni değeri olarak.

Umarım ki olur ...