Ben php typo3 çekirdek gelişimi için bir IDE gerekir

5 Cevap php

Kendi içinde php, çünkü dilin dinamik yapısı IDE için zordur.

Benim geçerli geliştirme ortamı bir yerel kalkınma webserver'daki kod temeli kurulum yerel svn kopyasını karşı çoğunlukla netbeans olduğunu. Kod neredeyse anlık aramalar için manzaralar arama motoru tarafından endeksli tam metni.

Ben doğrudan araçları bir arada kullanarak ana geliştirme sunucuya karşı gelişme bir sürü yapmak. Macun sunucu ile etkileşim ve geliştirme sunucusu üzerinde bir svn ödeme güncelleyerek dağıtmak için. Oldukça zengin bir SVN deneyime sahip yerel SVN Tosbağa. Netbeans açıkça SVN entegrasyon var. Uzak sunucuda değişikliklerin çoğu macun oturumu kullanarak kararlıdır. WinSCP arayüzü gibi norton komutanı yanı sıra iyi macun entegrasyonu ile geliştirme sunucu ile etkileşim.

Nihayet uzaktan düzenleme için benim metin editörü alışkanlığı nedeniyle ve bazı güzel özellikleri ve iyi fiyat üzerinden notepad + + 'dır.

Ne ben gerçekten kaçırıyorum iyi bir php düzenleme olduğunu. Çünkü typo3 çalışır şekilde hemen hemen bütün nesneler aracılığıyla instanciated olan çerçeve uzatıldı ise temel sınıf veya özelleştirilmiş sınıf döndürür ya örneği soyutlama yapmak. Ben sihirli bir düzenleme paketi için arıyorum değil ve yaygın olarak kullanılan değişkenlerin türünü belirtmek için ek açıklamaları kullanabileceğiniz bir editör bulmak istiyorum.

5 Cevap

Eclipse PDT bir çözüm olacaktır. http://www.eclipse.org/pdt/

if it cant find the class on its own, you can use the phpdoc syntax to give it a hint. eg:

/**
* @var $foobar Class_Name
**/
$foobar = CallingStatic::MethodWhichReturnsAClass;

Vay be, ben bu kez bitti, php ve IDE birlikte alamadım düşünmek duymak için şaşırıyorum. Orada örneğin Aptana Orada size soran ve çok daha fazla konum her şeyi sunar!

No need for all these tools, Aptana integrates all of these and has a great PHP plugin. The new Aptana 1.5 is also much faster and uses less resources than its predecessor.

I'm not looking for a magic editing package and would like to find an editor which can use annotations to specify the type of commonly used variables.

Ben bu deyimi tarafından ne anlama geldiğini tam olarak emin değilim, ama Zeus editörü template feature Kullanım olabileceğini vardır. Şablonları bir anahtar kelime ile bir kod parçası bağlama bir yöntem sağlar.

Anahtar kelime belgeye girilir ve boşluk tarafından takip edilirse, şablon ateş ve kod gelen pasajı ile anahtar yerini alacak.

Netbeans açıkça SVN entegrasyon var.

Eğer Netbeans kullanıyorsanız eğer, zaten mükemmel bir PHP desteği ile bir IDE var. Details here.

Şu anda PHPStorm Typo3 geliştiricileri arasında oldukça popüler.