Microsoft olmayan Platformu için Dokunmatik-Odaklı Web Sitesi Geliştirme Öneriler

3 Cevap php

Şu anda bir müze kioskları erişilen bir web sitesi tasarlıyoruz. Kullanıcılar şu anda statik HTML içeriği yanı sıra flash tabanlı ve flash player çalıştırmak olacaktır çeşitli interaktif sunumlar geçeceği farklı web sayfaları bir dizi göz atmak gerekiyor olacaktır. Kullanıcıların yanı sıra kiosk basit bir kayıt formu girdi bazı bilgiler gerekebilir.

Kiosklar erişilen ediliyor aynı site ve interaktif sunumlar da internet üzerinde mevcut olacak çünkü şu anda bir tarayıcıda çalıştırmak için bu tasarımı bir nedeni budur.

Herkes bu tasarım bile biz sadece içeriği iki sürümü, web için bir tane ve kiosk için bir inşa edip iş veya geleceğine dair öneriler var mı? Ne deneyimleri herkes dokunmatik ekran üzerinde kullanılabilir bir web sitesi oluşturmak ve web üzerinden olmuştur?

Bu kendim için ve benim şirket bu yüzden herhangi bir uyarı, öneri, hiç öneriler duyacağız için hem de ilk kez bir çabadır.

Note: Şu anda Silverlight gerçekten bir seçenek değil yani sunucu tarafı her şey için etkileşimli içerik ve lampp yığını oluşturmak için Flash ile çalışıyoruz.

3 Cevap

Sen aynı içeriğe sahip olabilir, ancak farklı CSS dosyaları olmalıdır. Dokunmatik ekran sürümü çok daha büyük yazı tipleri istihdam etmek gerekir, ve bazı durumlarda bir dokunmatik klavye, ev kullanıcıları ise bu gerekmez.

Ayrıca, bu kiosklar bir gereksiz oyalama olurdu, oysa insanlar müzeye gelip almak için ev versiyonu kenar çubuğunda müze olayları teşvik etmek isteyebilirsiniz.

Ayrıca, size ev kullanıcısı için harici web sitelerine ve kaynaklara bağlantı, ancak müze içinde dış web tarama engellemek isteyebilirsiniz, bu nedenle stil de metni çıkarmadan, dış kaynaklara bağlantıları devre dışı bırakmak için kullanılabilir.

Onları stil ve / veya JavaScript kullanarak ayrı tutmak, ancak içerik iki takım korumak zorunda kalmaz aynı içerik sayfaları tutmaya çalışın.

Büfeler için Tasarımı% 90 UI optimizasyonu olduğunu. Bu aracılığıyla okuma var

http://www.voltagecreative.com/blog/2008/05/best-practices-of-touch-screen-interface-design/

Sizin UI için bir tarayıcı kullanarak ben endişe olurdu şeyler diğer uygulamalar olacağını ve hatta tarayıcı pop-up sizin kiosk kullanılabilirlik engel olur geliyor, iyi bir karar gibi görünüyor. Bunun için olası hafifletme sürece güce sahip gibi çalıştırmak mümkün olacak, böylece orada herhangi bir pop-up, ve kiosk makinede yerel tüm dosyaları saklamak olmaz sağlamak için Microsoft WebBrowser denetimi kullanarak kendi tarayıcı uygulaması oluşturmak için (ve kullanıcıya görüntülenen ağ erişilebilirliği hataları hakkında endişelenmenize gerek olmayacaktır).