Ekstra ters eğik PHP eklenmektedir

5 Cevap php

Benim crappy web barındırma bazı yükseltmeleri diğer gün yaptım ve şirketimizin wiki (MediaWiki) bakarak, her alıntı bir ters eğik çizgi ile kaçtı ediliyor, çünkü bazı ayarlar, ters gitti. Etkilenir: (makaleleri yani), ama aynı zamanda, standart MediaWiki metni yayınlanmıştır ediliyor, hatta sadece veri değil. örneğin:

Sen \ t henüz mevcut 'değil \ bir sayfanın bağlantısını takip ettik'. Sayfası oluşturmak için, (daha fazla bilgi için yardım sayfasına bakınız) aşağıdaki kutuya yazmaya başlayın. Buraya yanlışlıkla iseniz, sadece \ 's \' tarayıcınızı \ '\' geri tıklayın \ '\' \ 'düğmesine basın.

Yaptığım ilk şey disable oldu magic_quotes_gpc VE magic_quotes_runtime bir .htaccess dosyası kullanılarak, ama bu yine de gerçekleşiyor. Benim php_info() raporlar bu:

Setting             Local Value   Master Value  
magic_quotes_gpc        Off            On  
magic_quotes_runtime    Off            On  
magic_quotes_sybase     Off            Off

Herhangi bir fikir?

5 Cevap

Sen DB veri bozuk olmadığını teyit etmek isteyebilirsiniz. Eğer addslash olsaydı size farkettirmeden, magic_quotes dönmüştü zaman, () veri ing, o zaman DB girmeden çift slashifying veri olurdu.

Onları ana değerini değiştirmek için almak gerekiyor, ya da kendiniz hallederim. Ben super globalleri için çalışma magic_quotes_gpc() ayarlayabilirsiniz inanmıyorum. (Zamanında ayarlayarak veritabanı / dosyaları gibi şeyler şerit, ama globallerinin edecek)

if (ini_get('magic_quotes_gpc') ) {
  foreach($_GET as $key=>$value) {
    $_GET[$key] = stripslashes($value);
  } 
} // etc...

Belki başka bir şey) (set_magic_quotes_runtime çağırıyor.

Görüntülerken Ben bölü kaldırmak için () stripslases kullanın.

http://www.php.net/manual/en/function.stripslashes.php

Eğer crappy dizi temas ve bir arıza günlüğü denediniz mi? Muhtemelen hosting üzerinde iseniz etkilenen tek kişi sen değilsin.