Nasıl birden datasources ele?

1 Cevap php

Ben satmak için bir web uygulaması (PHP + Doktrini + MySQL) üzerinde çalışıyorum. Sorun orada müşteri benim merkezi veri kaynağı gerekir ki bilgi ve onlar beni (maddi ve gibi) görmek istemiyorum bilgiye sahip olmasıdır.

Benim soru, müşteri uygulaması ile bu bilgileri almak için en iyi yolu nedir?

My Initial Thoughts: The application I am creating is built with Doctrine. I think I can create a connection to two databases by using something like (let me know if you know exactly how to do it):

$this->setTableName('host.dbname.tablename');

Bu sorun ben bir hosting şirketi benim için bir şey olmayabilir ne de güvenli olabilir MySQL portu, açmak zorunda olduğunu ifade etti. Bu şekilde değilse bana bildirin.

Yani yeni veri her gün (günlük yeterli olacaktır) indirecek bir php-cron işi kurma düşündüm. Bu çıkış için benim veri kaynağı dosyaları php sayfanın çeşit gerektirecektir. Bu sorun, istemci uygulaması ne bilgi bulmaktan ve güncelliyor.

Düzenleme: Ben sadece okudum Federated Tables. Ben port 3306 açmak için host alabilirsiniz eğer bu başka bir çözüm olabilir.

Teşekkürler

1 Cevap

O görüşüne dayalı web kaynak veritabanının bir federe tablo oluşturmak, söz konusu tabloya finans veritabanına bir görünüm oluşturun. Eğer yapacaksan tüm okunursa, daha sonra web kullanıcı yalnızca, SELECT ayrıcalıkları gerekiyor.