belge kök yukarıdaki php header ()

4 Cevap php

Ben belge kök üzerinde bir sayfaya yönlendirmek için () kullanıcı başlığına çalışıyorum. Ben bu yüzden htdocs üzerinde bir komut dosyası çağırmak çalışıyorum XAMPP koşuyorum.

Benim sorunum bana 404 hata verir ve belge bulmak olamaz.

Benim soru: Bunu gerçekleştirmek için () kullanmak için belge kök üzerinde bir komut dosyası çağırın ya da daha iyi bir include () başlığını kullanabilirsiniz?

Ben iyi bir php programcı olmak ve şifreler ve htdocs klasörünün yukarıdaki veritabanı erişimi olan tüm komut tutmaya çalışıyordu.

Şimdiden teşekkürler.

4 Cevap

Hayır yapamazsın. Belge kök yukarıda şey bir URL yoktur, bu nedenle mümkün değildir. Bir kök altındaki bir dosyaya eklemek kullanmak istiyorum.

Eğer kök üzerindeki tüm şifre dosyaları koymak nedeni böylece kullanıcılar bir URL kullanarak onlara erişemiyor. Bu aynı zamanda bir URL kullanarak orada onları yönlendirmek anlamına gelir.

Sen belge kök üzerinde herhangi bir şey için yönlendirmek için başlık kullanamazsınız. Bir başlık yönlendirme bu dosyayı yerine mevcut bir talep tarayıcı söyler ve tarayıcı sunucu kullanılabilir sadece erişim URL'leri yapıyor olabilir - dosya belge kök altında olduğu anlamına gelir.

Sen belge kök yukarıdaki komut (veya "harita") kamu adresler yeniden yazmak için (apache üzerine, diğer sunucular benzeri sağlamak) yeniden yazma kuralları içine bakmak gerekebilir.

Bir dahil kullanmak zorunda; Eğer belge kök değil bir şey için bir kullanıcı yönlendirme olamaz.

Bunu gerçekleştirmek için başlık kullanamazsınız.

URL sunucunun servable dizinleri içinde değilken yapamam ki - Kafa belirli bir URL'ye tarayıcı göndermek için kullanılır.