SSL ve apache hakkında bilgi

3 Cevap php

Her şimdi ve sonra ve geçen haftadan bu yana daha sık HTTPS hakkında sorular almak & SSL. Yani hayır ben onun içine daha almak istedim ve konu hakkında bazı iyi bilgi arıyor.

Ayrıca, ben XAMPP ve VISTA geliştirmek var ve ben bu SSL ortamında çalışma almak için iyi bir öğretici arıyorum.

Has anyone got good resources or tutorials or books about this subject? Or a good tutorial on how to get it working?

Şimdiden teşekkürler!

3 Cevap

This ve this Eğer doğru yönde gidiyor almalısınız. SSL kullanmak için XAMPP kurma gibi, ben XAMPP yerel kalkınma değil, bir üretim sunucu için tasarlanmış bu yana, gerçekten gerekli olduğunu sanmıyorum, bu yüzden olmayacak bir şey için SSL eklemek için herhangi bir yararı olmaz herhangi bir önemli bilgi taşıyan.

NASIL'lar içine kafa ilk Dont go! Daha spesifik olarak bu adresleri güvenlik sorunları ne tür bir anlayış almak için HTTPS ve SSL hakkında biraz bilgi okumak için emin olun.

"SSL", "sertifika" ve "şifreleme" gibi kelimeler onlar sizin için neler yapabileceğini anlamak emin olun, bir sürü etrafında atılmış ve neye ihtiyacınız olur. Bir sertifika satın sonunda Ve eğer, sen ne için ödeme yaparsınız.

Bruce Schneiers Secrets and lies Bu bir oldukça iyi bir rahip olmayan kimse-bir açıklaması var, ve kavramları açıklanmıştır daha birçok yerde olmalıdır.

SSL & TLS Essentials SSL iyi bir tanıtım ile bir kitap. Birçok online SSL FAQs ile başlamak olduğunu da vardır.