Windows üzerinde PHP uzantıları yükleme

3 Cevap php

Ben bir Windows XP Home Edition kullanıyorum. , Memcache, APC vb - Ben PHP için birkaç uzantıları yüklemeniz gerekir. Ve ben çok bu gerçekleşmesi için PECL'de kullanmak istiyorum. Sorun PECL benim bilgisayarda bazı programlar olacağı için verilen sürer. Başka bir yazı üzerine, ben Microsoft Visual Studio C + + makinenizde yüklü olması gerekir, örneğin, okumak. Ancak, indirilen Visual Studio, yeni sürümü Msdev.exe var ve bunun yerine tamamen farklı bir API vardır ve bu modüller ile birlikte gelir. Dsp dosyalarını derlemek için başarısız vcbuild.exe, kullanan yok.

Yani vcbuild.exe çalışmak için dsp yükseltmek olacak bir script bulmak için çalıştı ... ve bu Vcbuild.exe yapabilirsiniz çıkıyor, ama tabii ki başarmak vermedi.

Ben denedim başka bir şey Windows için bir make komut dosyası (nmake2make) bulmak oldu. Fakat modülün kök klasöründe hiç makyaj dosya yoktu.

Ben sadece * nix işletim sistemlerinde olduğu gibi çalışacak bir build dosyası bulma umuduyla Cygwin ve MinGW'ye indirirken de çalıştı, ama boşuna.

Başka nasıl bir Windows makine üzerinde PHP uzantıları yüklemek kullanabilirim? Herkes bu çıkmaz bana yardımcı olabilir misiniz?

3 Cevap

Eğer PECL uzantıları derlemek için çalışıyorsunuz? Ben yardım edemem daha öyleyse.

But if you just want to install some PECL extensions on your windows box, than it should not be harder than installing any other PHP extensions. Go to http://pecl4win.php.net/ for Windows specific PECL extensions, copy your extensions to the /ext/ directory in your PHP installation directory (or where you put your extensions) and enable the extension from php.ini:

extension = php_apc.dll

Web sunucusu örneğini yeniden başlatın ve gitmeye hazırız.

Memcache için burada bulunan memcache sunucusu gerekecektir -> http://code.jellycan.com/memcached/ ve win32 ikili indir

APC hiç kullanılmamış: PI kullanımı eAccelerator0953_5.2.6 kod önbelleğe

Aklıma tek yoludur: elle. Evet, biliyorum, ama bu nispeten oldukça kolaydır.

Eğer derleyici varsa bir kaynak varsa, o zaman en azından bir uzantısı derleyebilirsiniz. Aksi takdirde (benim gibi) bir binary dağıtım bulmaya çalışıyoruz ile sıkışmış demektir.

İşte ne anlamak, ne yapmak bulunuyor:

  1. PHP'nin yüklemek yolu altında uzatma ekledi klasörünü koyun. Benim bilgisayarda bu C:\xampp\php\ext. Senin ne olduğunu bulmak için "extension_dir" için PHP.ini ara.
  2. Edit php.ini to load the extension.
    1. Bul ; Dynamic Extensions ;.
    2. Satırı eklemek extension=my_lib.dll

Bu yapmak gerekir. Aksi takdirde muhtemelen manuel kurulumu hakkında bir derinlemesine rehber aramak gerekir.