php & ile posta gönderme

4 Cevap php

Ben başarılı bir SPAM ve önemsiz klasörüne biten olarak işaretlendi olmadan kullanıcıları hotmail e-posta teslim PEAR :: posta almak için çalışıyor, ben yahoo / gmail sadece hotmail ile sorunumuz yok.

google bu hotmail ile ortak bir sorun olduğunu ve olası nedenleri şunlardır ki önerdi

  • sunucunun ana IP için yanlış ters DNS
  • SenderId / SPF kayıtlarının eksikliği
  • fişleniyor

hatalı biçimlendirilmiş başlıkları - ben sadece bir başka nedenle aklınıza gelebilecek tüm yukarıda kontrol ettikten?

benim doğrudan gelen kutunuza teslim - bu teoriyi test etmek i PEAR :: posta kullanımları ve hızlı bir test gönderilen aynı adresi üzerinden e-posta göndermek için görünüm kurmak

Ben sadece yer kazanmak için farklılıkları listelenen (ve halklar gözler) var - bu yüzden PEAR gönderilen e-posta başlıklarını :: Görünüm tarafından gönderilen başlıklarına karşı posta karşılaştırılır ve sadece birkaç farklılıklar vardır

ARMUT :: posta başlıklarını (değil görünüm başlıklarına)

X-PHP-Script: www.example.com/register.php for [users ip address]

Görünüm başlıklar (değil armut :: posta başlıkları)

X-Mailer: Microsoft Office Görünüm 11
Thread-Index: Ack6CWSQlgV8s6+6SWyifka2NNpB7g==
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3350

i görebilirsiniz yalnızca diğer farklar

  • ve için: From sırası başlıklarını ters
  • ve Alınan içinde: başlıkların bölümünde

Görünüm

Received: from myhomehostisim.com ([ip address] helo=simber) 
by mywebhostisim.com with local (Exim 4.67)

ARMUT :: posta

Received: from apache by mywebhostisim.com with local (Exim 4.67)

could these small differences in the headers be the cause or am i looking in the wrong place ? i knew this might be problematic hence why i chose to use the ARMUT :: posta class rather than rolling my own but now i really have no kimlikea where to go with this, any help would be greatly appreciated.

Update: as per changelog's suggestion i have tried adding the MS headers to the ARMUT :: posta class and i have tried replacing ARMUT :: posta with PHPMailer (with & without the extra headers) - they all end up in the junk folder.

Ben afterall başlıkları olmayabilir inanmak başlıyorum.

Yani bizim hacmi son derece düşük olursa mailshots vb - Update 2: i-postaları e-posta adresi ile imzalanan kullanıcıyı doğrulamak için sadece bir kayıt onayı olduğunu belirtmiştik gerekir.

Ben onların bizi adres defterinize eklemek veya önemsiz klasörüne kontrol etmek bir @ hotmail / live e-posta adresi uyarı kullanıcıları kabul var - ama bu sadece bana profesyonelce görünüyor - bu i bu başvurmak zorunda olabilir.

Bu e-postaların düşük hacimli ve amacını göz önüne alındığında ben bu maliyetini haklı olduğunu onun çok olası - Gönderen Puan Sertifikalı haline gelince.

4 Cevap

Benim şirket adreslerin her türlü (sollicited) e-posta binlerce bir gün gönderebilirsiniz (strongmail sunucuları üzerinden) profesyonel e-posta PAZARLAMA kampanyaları yapıyor.

Eğer karşı karşıya sorun hiçbir yetkiye sahip olmasıdır. Siz sadece spam yükler göndermeye çalışan bazı spam olabilir.

Yapmanız gereken şey:

  • Abonelikten bağlantıları ekle
  • Hotmail junkmail raporlama programı (JMRP) için uygulayın ve 'bu önemsiz' düğmesine basınız MAKE SURE insanlar tekrar gönderilecek alamadım. Bu, 'gönderen puanı kadar olacak; @ Hotmail ve mesajlar aracılığıyla almak için izin verir.
  • SPF ve diğer antispam çözümleri ekleyin.
  • (Diğer etki diğer sınırları vardır) dakikada to@hotmail.com başına en fazla 50 e-postalar göndermek etmeyin

B.t.w we use PHPMailer to compose our messages, no problem at all with that :-) The problem nowadays really is the restricting receiving mailservers.

E-posta Deliverability bir bilim daha bir sanat yakındır. Ben sizin başlıkları ile ilgisi oldukça fazla garanti edemez. Başlıklarını parodi çalışılıyor olasılıkla yapabileceğiniz en kötü şeydir. Bu mesajları almak gibi received: başlık posta sunucuları tarafından ilave edilir: Bu sızdırma e-posta spam olarak işaretlenmiş almak neden olur: yaygın olarak kullanılan spam filtreleri biri rölelerinin sonra sayısını (yani {saymak [(0)]} başlıkları). Çok varsa daha yüksek bir spam puanı almak.

Ters DNS ve SPF asgari giriş engelleri vardır. Özellikle hotmail için, çizgi SPF ve DNS kayıtlarını almak SONRA diğer üç çok önemli faktör vardır:

  • IP / Domain Karma
  • Hacim
  • Adres Defterinde olmak

Karma fişleniyor olarak aynı değildir. Sen hotmail ile güven inşa etmek gerekir. Hotmail kullanımları Sender Score Certified kendi ana itibar broker olarak - eğer isterseniz onlarla itibar kontrol edebilirsiniz, ama size mal olabilir.

Eğer paylaşılan bir bilgisayar veya bir geçmişe sahip bir IP adresi üzerinde iseniz, hotmail ile çok şans olmaz.

Düşük spam şikayetleri ile tutarlı bir ses alarak itibar oluşturmak. Bu sürece her gün yaptığım gibi, bütün gün boyu 1M mesajları bir saat gönderebilirsiniz. Eğer az 10.000 mesajları bir gün gönderiyorsanız, büyük olasılıkla iyi bir itibar inşa etmek mümkün olmayacaktır. Sen Sender Base adresinden hacmi hakkında bir rapor alabilirsiniz.

Son olarak, emin kutunuzda sonuna kadar yapmak için en iyi yolu, kullanıcıların adres defterinize gönderen e-posta adresi eklemek için elde etmektir. Hotmail güvenli gönderici listesi olarak kullanır. Aslında, ben şimdi de (ben teslim oyunda oldum ve ben hotmail kullanmayın çünkü çok olmadı) Hotmail'de ek güvenilen gönderen bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

İşte e-posta göndermek için diğer bazı iyi uygulamalar şunlardır:

  • DAİMA aynı IP adresini kullanın
  • DAİMA KİMDEN adresini aynı kullanabilirsiniz
  • Eğer haber bültenleri göndermek geniş bir liste varsa, emin eski adresleri (örneğin, açık ücretlerini kontrol) emekli olun
  • Eğer büyük bir liste varsa, (yani, yeni adresler spam olarak mesajı işaretlemek olabilir) riske dayalı olarak segmentlere ve farklı IP adreslerinden göndermeyi deneyin

Ben her zaman benim projelerde PHPMailer kullanılan ve ne Hotmail'in önemsiz klasör önlemek için yaptı o iletiye MS Başlıkları eklendi vardı bir yöntemi çağırmak için uğradım.

Take a look at the source, ve bu başlıkları kendiniz ekleyin.

Ayrıca, ben HTML e-posta göndererek eğer bir metin sürümü de dahil öneririz.

Ben ne outlook gönderir% 100 maç göndermek başlıklarını değiştirerek önermek ve bu sorunu çözüp çözmediğini görmek istiyorum. Gerçekten olsa, hotmail, süper berbat spam filtresi olan önemsiz okunaklı e-posta gönderiyor ve gelen kutunuza spam çok bilinen bir zor biri.