bir dizin ağacı tüm index.html dosyaları değiştirme

2 Cevap php

Web sitelerinin bir dizi ile benim hosting hesabı tatlıya. Herhalde bir PDF dosya indirirken aracılığıyla var benim PC, bazı kötü amaçlı yazılım, tüm FTP şifreleri bulundu ve mutlu tüm dizin bazı kod ekleme onun iş hakkında gitti. * Sunucuda dosyaları. Ben şimdi bu malware kurtulmak ve kısa sürede ben hasarı tamir gibi tüm FTP şifreleri değiştirmeye hazırım var.

Bazı yedekleme var, ama her şeyi ve son değil. Yani her şeyi geri basit ve hızlı yolu tüm klasörlerdeki tüm index.html dosyaları onarmak için olacağını düşündüm. Her klasör dizin listesini önlemek için bir index.html dosyası vardır nerede Joomla kullanmak Ancak, bu dosyaların binlerce vardır. Yani, otomatik bir araç kullanmanız gerekir.

  1. Bir seçeneği tüm index.html dosyaları eklenen dizeleri aramak ve değiştirmek için, ama dizeleri dosyalar arasında farklı olduğu için ben bu işe sanmıyorum.
  2. Başka bir seçenek sadece ben uygun içerik olması gerektiğini bildiklerini tarafından index.html dosyaları tüm içeriği değiştirmektir.
  3. Üçüncü bir seçenek ben uygun dosya olarak bildiğimiz bir kopyası tarafından tüm index.html dosyaları değiştirmek olacaktır.

Benim için sürpriz biraz ben bir komut dosyası henüz bu seçeneği 2 veya 3 yok bulamadım. I (arama & dizeleri yerine, ardışık bir dizin ağacı geçmesi, vb) işin parçası yapmak programların veya komut her türlü buldunuz ama ne yazık ki ben bir çalışma çözeltisi içine bu birleştirmek mümkün değilim.

Ben her şeyi indirmek için ve benim tek araç olarak FTP ve cPanel kullanarak yapabilirsiniz gerekmez böylece Tercihen çözüm, sunucu üzerinde çalışan bir php veya başka bir script olurdu.

Ben araştırdım ne, ben bu malware tek kurbanı değilim. Yani bir çözüm de diğer Joomla kullanıcılarına yardımcı olacaktır. Bir çözüm şablonları kopyalanacak olarak seçilen dosyaları değiştirilir özel dosya (örneğin index2.php) ile çalışmak mümkün olacaktır Ayrıca, eğer, php dosyanın herhangi bir sıralama kullanarak kurban düşer herkes bir çözüm ile yardımcı olacaktır. Görünüşe göre mağdurların sayısında artış bekleniyor.

Herkes benim için bir çözüm olacağını, ya da kimse bir tane oluşturmak mümkün olacak bir php script biliyor mu?

Herkes yayınlanmıştır ve başkaları tarafından bulunamadı bir blog var, çözüm bulunana varsayarsak?

Şimdiden çok çok teşekkürler!

PS I malware aslında dizin adında herhangi bir dosya değiştirir ve görünüşe göre de varsayılan dikkat etmelisiniz. Ama elle bu yapabilirsiniz. Php uzantılı pek çok dosya yok.

2 Cevap

Bir arkadaşım geri bazen benzer bir sorunu var ve o bir php script yazmıştır. Check this post out. Eğer size yardımcı olur kontrol edin.

Bu ben bu sorunun varolan çözüm olmadığını şaşırmadım bu yüzden bir kerede tüm meydana koşulların biraz sıradışı bir set gibi geliyor.

3) A third option would be to replace all index.html files by a copy of what I know to be the proper file.

Bu muhtemelen en iyi bahis olduğunu düşünüyorum. Bu Python yazmak için yaklaşık bir saat sürer. , A-os bakmak ve shutil modülleri al özellikle os.walk() ve shutil.copyfile(). Bir örnek kullanımı os.walk() önce onu öğrenmek yaparken os.walk() biraz kafa karıştırıcı olabilir, çünkü here bulunabilir.

Alternatif olarak, bana 50 dolar paypal ve bana dosya yapıları (sizden yedekleri alıyoruz ve onlar nereye ikisi) bir açıklama e-posta ve mutlulukla sizin için senaryo yazacağım olabilir. :)