Ne $ _POST [] i bir foruma göndermek gerekiyor?

4 Cevap php

I am admin on a forum. Earlier we had phpbb 2.0 and i made a bot that could write to the forum. Now, we have upgraded the forum to phpbb 3.0, but i can't get my bot to write to the forum anymore.

I have looked for a solution, but now i am out of ideas. So it would have been great if anyone have a suggestion.

i btw bu bot yapmak için CURL ve php kullandık.

Usage of bot: Users log in on an external website to report results of footballmatches they have played online. The bot will then automatically write a post to the forum.

Yani temelde i $ _POST [] i göndermek için gerekenleri bilmek gerekir.

4 Cevap

Ben sitede 'mesajı eklemek' formun kaynak koduna bakarak tavsiye ederiz. HTML kontrol edin; Bu form aracılığıyla teslim edilir POST değerleri gibi, her input veya select eleman taklit gerekir.

Ya da iyi bir http paket analizörü (Windows örneğin Fiddler) ele almak ve el mesajı ne zaman tarayıcınızın gönderdiği ne bakmak.

Ben Toytown Mafya olsa, gönderirken veya alırken sayfanın kaynağında baktığımızda yeterince basit olmalıdır katılıyorum.

Eğer Firefox kullanıyorsanız, size Firebug formu ile oluşturulan neler olduğunu görmek için kullanabileceğiniz ve aynı zamanda live http headers aslında geri gönderilen alır ne görmek için.

HTTP başlıkları muhtemelen çok çerez başlıkları dahil olacak gibi gitmek için en iyi yol olacağını ve phpbb 3 kullanıcı yayınlamak için izin vermeden önce bir kullanıcı oturumu için kontrol olduğunu bulabilirsiniz.

Siz de PHP yolunuzu biliyorsanız, sadece kaynak aracılığıyla bakmak ve performans ne doğrulama görmek (veya debugger ile bir adım kullanabilirsiniz) olabilir.

Bu forum bu yana, neden veritabanını sorgular ve yapan bir komut dosyası oluşturmak uygun değil INSERT nakletmek için gerekli olduğunda?

Ben şahsen bu HTTP sorguları kullanarak göndermek için daha iyi bir fikir olacağını düşünüyorum ... gerçekten forum olmadığı sürece ...