Büyük dosya yüklenenler

2 Cevap php

Ben bir web sunucusu üzerinde yükleme ve büyük dosyaları depolama sağlayan bir uygulama üzerinde çalışıyorum. Şu anda http üzerinden POSTed dosyaları işlemek için PHP kullanıyorum. Benim php.ini ile belirledik:

upload_max_filesize = 100M
post_max_size = 100M
memory_limit = 128M
max_input_time = 6000
max_execution_time = 6000

LimitRequestBody için herhangi bir apache direktif set olmak için var gibi görünmüyor. Ben dosya yükleme ilerlemesini izlemek için APC kullanın. Nedense dosya yükleme her zaman 50M de tam olarak durur.

Ben http dosya yüklemeleri için en etkili çözüm değil biliyorum, ama bu app kullanıcı dostu olması gerekir, ve ben ftp ile güvenlik duvarı sorunları vardır anlıyorum.

Herkes bana tam 50M benim indir durdurmak ne gibi bazı öneriler verebilir, merak ediyorum? Bu yapılandırma ayarı çeşit olmalıdır.

Ayrıca, ben dosya yüklemeleri için javascript / PHP ve http kullanarak çevresinde çalışan düşünmelisiniz bazı başka yolu yoktur. Ben java uygulamaları içine baktı ve flaş kullanarak ettik. Muhtemelen swfuploader kullanmak için gidiyor, ama http yoluyla başarısız benim yükleme neden oluyor onun bir sunucu geneli, ben gerçekten bir java uygulaması veya flash uploader etrafında almak nasıl görmüyorum.

Ben bana bir noktada 1 GB'a kadar çok büyük dosyaları upload sağlayacak bir çözüm ile gelip umuyorum dikkat etmelisiniz.

Ben dosyayı almak çok basit PHP kullanabilirsiniz

$uploaddir = '/'.$_POST['upload_directory'].'/';
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['file']['name']);

if (is_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'])) {
    if (move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'], $uploadfile)) {  some success code; }

Orada bundan daha biraz daha açıkçası, ama ben yüklemeyi başa nasıl özü budur.

2 Cevap

Başımı beceriyor birkaç saat sonra sorunu çözdük. Ben ön uç bileşenlerin Extjs kullanıyorum. I istimal yükleme Widget başka yerde ayarlayın değerini yazma, over-50M için POST isteği max_ Yükle _FILESIZE özelliğini ayarlar içinde kodlanmış bir ayar vardı. Beklendiği gibi şimdi çalışıyor. Yorumunuz için teşekkürler.

Lütfen sankondan yılında LimitRequestBody yönergesini ayarlayın.

http://www.cyberciti.biz/faq/apache-limiting-upload-size/