Web sitesine erişim bir kullanıcı bir bot olup olmadığını belirlemek nasıl?

6 Cevap php

Ben kullanıcı arayüzlerinin bir gösterge olduğunu biliyorum, ama bu parodi kolay. Bir ziyaretçi, gerçekten bir bot olduğunu güvenilir ne diğer göstergeler vardır? Tutarsız başlıkları? Images olsun / javascript isteniyor? Teşekkürler!

6 Cevap

CVSTrac bunu gerçekleştirmek için bir honeypot sayfasını kullanır. Bu tarayıcıların ulaşmak sitede bir yere bağlı bir sayfa bulunuyor, ama insanlar genellikle bunu görmezden. CVSTrac kullanıcı o insan olduğunu kanıtlamak için izin vererek bir adım daha ileri gider.

"Images olsun / javascript isteniyor?" Ancak Google ve diğerleri günümüzde görüntüleri ve javascript dosyaları talep, bu biri için giderdim.

Nasıl isteği zaman hızı hakkında? Arama motorları çok daha hızlı insanlardan daha içeriğini okumak.

Biz bakmak için 4 şey vardır:

  • Kullanıcı aracısı dizesi. Bu sahte çok kolaydır, ama çoğu tarayıcıların kendi benzersiz bir kullanıcı aracısı dizesini kullanır.

  • Sayfaları erişim hızı, birden fazla her yarım saniye ya da öylesine giriş yapıyorsanız, bu genellikle iyi bir göstergesi

  • Onlar sadece HTML talep ederseniz, ya da sayfanın tamamını istemek. Bazı tarayıcıların sadece HTML yapısı için soracaktır. Bu genellikle iyi bir ipucu kapalıdır.

  • Gelen url

Bir çeşit ters Captcha de yardımcı olabilir; Eğer ekrana bir metin girişi alanı oluşturabilirsiniz: none; Bu stil özniteliği (veya stil) bulunuyor. Bu gönderilen eğer, şansını bir bot ile uğraşıyoruz vardır.

Edit: Bu benim kaynak bulabilirsiniz, ben iyi bir örnek bağlantı olacak, aslında benim RSS okuyucu toplanmış olan bir şeydi.

Bad Behavior okuyun, önceki bot algılama teknikleri geniş bir dizi kullanan bir kütüphane almak

Bu ne captcha için icat değil mi?