Herkes PHP kullanarak Amazon Satıcı Central emir indirirken başarmıştır?

3 Cevap php

Bu soru burada ve web üzerindeki diğer yerlerde, daha önce de sorulmuş, ama ben nasıl yapıldığını üzerinde herhangi bir katı belgeleri bulmak için henüz var gibi görünüyor.

Biz pragmatik bir düzenli olarak Amazon Satıcı Central siparişleri "emmek", ve işlenmesi için bizim sunucuda bir veritabanına veri eklemek için bir yol gerekir. Orada bunu yapan bir NuSOAP istemci oluşturabilirsiniz ipuçları var, ama Amazon'un belgeleri olmayan zayıf olduğunu.

Herkes aslında bu iş için var? Ben gözden kaçan olabilir iyi bir kaynak var mı?

Teşekkürler,

Nick



* Latest Update (9.01.09) *

Amazon XML formatında içine benim raporları döndü, ama bu hala çalışmıyor.

Ben cevabı alıyorum:

<SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:SE="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">

<SOAP-ENV:Body>
<ns1:ArrayOfMerchantDocumentInfo_Response xsi:type="ns0:ArrayOfMerchantDocumentInfo" xmlns:ns0="http://www.amazon.com/merchants/merchant-interface/" xmlns:ns1="http://systinet.com/xsd/SchemaTypes/"/>
</SOAP-ENV:Body>
</SOAP-ENV:Envelope>


Which is supposed to be a list of available documents (orders). But it looks like a bunch of nothing to me! I can't believe that No one knows how to do this. Amazon has some pretty big companies selling there and I have a hard time believing they all invoice by hand!


* Update *

PHP ile yazılmış bir örnek buldum, here. Ne yazık ki, bu çalışmıyor. Bu (tam anlamıyla) hiçbir şey yapmaz.

Ben destek departmanı için bir e-posta gönderilir ve bu bir tek satır KKO işaret var less than thorough documentation.

Ben hala denemek ve bu çalışma almak için gidiyorum ve ben bu yakında olacak alınamıyor eğer update-Ama, biz Amazon bırakmak zorunda gidiyoruz geri göndeririz. Biz siparişleri manuel işlemek için çok büyük kazanılmış ettik ve açıkça onlar müşterilerine yardımcı umurumda değil.


* Amazon's Documentation Says: *

Although Amazon.com developed this initial version, we have no intent to support,
maintain, or otherwise revise it in the future. Our hope is that someone in the Open Source
community will step forward as the package maintainer, and later release new versions pursuant to the applicable licensing requirements.

Teşekkürler, Amazon, for being so useful.

3 Cevap

Herkese teşekkürler,

Sonunda (kendi örnek kod hack 3 hafta sonra) bu çalışma aldın.

Bu tam bir kabus oldu. Sen (onlar yok iddia) onların örnek kodu ile başlar, daha sonra yaklaşık 20 farklı armut kitaplıkları bulmak zorunda ve hepsi yanlış adlandırılmış çünkü sonra bunları yeniden adlandırın.

Sonra belgesiz belgelerinde olan olanlar aslında işe yaramaz olanları-çünkü yöntemleri SOAP üzerinden arama değiştirmek zorunda.

... Ve nihayet, onları her 4 saat için XML ve zamanlama olarak raporlar belirledik. Ki bu raporlar üreten başlamadan önce aslında 3 gün sürer.

Tabii ki, onların 'destek' bölümüne bir e-posta temelde diyor bir yanıt alır:

    Thank you for contacting Amazon.

    Please enjoy this view of our middle finger.

    Have a nice day!

(Ve daha sonra onların yanıtı faydalı olup olmadığını soran bir takip e-posta göndermek için audacity var!) Amazon berbat. Biz onlardan kurtulmak zaman memnuniyet duyarız.

Nick,

Eğer Sellercentral Siparişi Raporları oluşturmak olmadığını kontrol edin. Bu Siparişler-> Sipariş Raporlar altında bulunan.

Forget SOAP and use the fairly simple Amazon Inventory Management API: http://www.amazonsellercommunity.com/forums/ann.jspa?annID=18

Kullandığınız ama çoğu basit bir HTTP GET / POST yeteneklere sahip olduğunuzdan emin değil ne ortamı.