Çin'den gelen dosya yükleme ile ilgili sorun

2 Cevap php

Ben csv dosyaları kullanıcı yüklenenler kabul hangi parçası bir web uygulaması var. Siteyi trialing Çin'de bir potansiyel müşteri var. Onlar sayfa 'kilitleniyor' bir dosya yüklemeye çalıştığınızda dosya yükleme kendi sayfasında kalıyor ve dosya tarih almaz iken gösterir 'vs .. Lütfen bekleyiniz' grafiğini yani bildirmektedir. Ben dosya doğru kaydedilmiş olup olmadığını kontrol eder ve dosya hareket oluşmaz ise bir hata mesajı gösterir move_uploaded_file fonksiyonunu kullanarak, benim PHP komut dosyası bazı doğrulama var. Kodun bu bölümü sunucu dosyasının çince karakter kodlaması, hatta dosya adı boğulma olduğuna inanmak beni neden idam varlık değildir.

Onlara ben başarıyla kendi makineden test bir dosyayı yolladım ama benim akıl doğru olup olmadığını% 100 emin değilim bu yüzden aynı sonucu vardı. Düzgün bir müşteri olmak istiyorsak iki şekilde de, ben bir çözüm ile gelmek gerekir. Herkes görülen ya da buna benzer bir sorunu çözmüştür?

2 Cevap

Bu sadece bir tahmindi, ama bu Great Firewall of China ile ilgili olduğunu hiç şansı yok, öyle mi? Kendi filtreleme mekanizmalarının birçok web uygulamaları ile hasara yol açıyor.

evet, sanırım, bu GFW ilgilidir, app bir sürü gibi facebook, twitter gibi kullanmak ve böylece hayır olamaz. Ancak bazı vekil duvarın üzerinden yapabilirsiniz kullanabilir ya da VPN kullanın.