Başlık dosyalarını okumak ve tam fotoğraf yükleme olur önce bir şey yapmak

1 Cevap php

Ben bir başlık ve bir php dosyasına bir vücut olarak bir fotoğraf olarak bir GUID geçirerek. GUID kimlik doğrulaması için kullanılır. Geçerli değilse, ben aramayı sonlandırmak istiyorum ve ben bu kullanarak bunu

die("GUID was expired");

Bu iyi çalışır, ama benim sorun bu çağrılır önce tüm fotoğraf yükleme olmasıdır. Bu kullanıcı için kötü. Ben başlığını okudum ve geçerlilik denetimi yapmak kadar yükleme beklemek istiyorum. Bu php mümkün mü? Bu yüzden oldukça başarısız bir cevap alma sonra, fotoğraf yükleme yerine, sadece Guid geçerli olup olmadığını, daha sonra fotoğraf yüklemek, nesnel c başlıkları yükleyin.

Teşekkürler!

1 Cevap

Ben PHP mümkün inanmıyorum; Tarayıcı POST görüntü içeriği vücut PHP zamankinden konuda söz alır olacaktır.

Bu sorunun bir (biraz karmaşık) bir çözüm şeklidir JavaScript kullanarak teslim edilmeden hemen önce bir XMLHttpRequest ile HEAD isteği yapmak olacaktır. Isteği başarısız olursa, kullanıcıya bir hata mesajı görüntüleyebilir veya bir giriş sayfasına yönlendirmek olabilir. Aksi takdirde, formu her zamanki gibi teslim edelim. Tabii ki, GUID HEAD, istek ve sonraki POST arasında sona olabilir, yani tamamen aptal geçirmez değil.