Polyline Alanı, yani servis kapsama alanı arsa, ve ayrıca ziyaretçinin adresi Google Maps API ve PHP kullanarak bu alanda yatıyor görmek için kontrol etmek için kolay bir yol var mı?

1 Cevap php

Ben yeni bir web sitesi uygulaması bina bir iş sahibi. Eşim geliştirme yapıyor programcı ve ikimiz de Google Map API ile derinlemesine deneyim herhangi bir gerçek vardır ya da polyline / çokgen alan yetenekleri bulunuyor.

Biz yerleri kendi servis kapsama alanı bilgileri Jones blvd kuzey 1st street yani, ya da yeri adresi, vb bir 5 millik girmek ve Google Map API komplo var alabileceğiniz kullanıcı yönetici alanı içinde girişlerini yakalamak için kolay bir yol gerekir polyline sınırlar.

Sonra, bizim site ziyaretçileri onlar bizim yerlerden biri için google harita görmek ve aynı zamanda servis adresi bu hizmet alanı içinde ya da değil düşerse görünce bu bilgileri görmek gerekiyor. Biz daha sonra adres hizmet veya teslimat için uygun değildir ziyaretçiye bir bildirim tetiklemek için nasılsa bir bayrak ayarlamanız gerekir.

Herkes bu bize yardımcı olabilir Eğer (biz sadece Google API karmaşıklığı anlamıyorum olarak önerilen API'leri tercih ve ideal olacağını arayüzü için örnek php kod, polyline vb yakalama aracı koordinat), bu büyük mutluluk duyacağız , Biz mevcut site içine nasıl entegre daha önemlisi php bu oluşturmak ve nasıl anlamaya mücadele gibi.

Senin yanıt ve yardım için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Larry D Managing Director SunMark Ventures

Güncelleme: Cevabınızı CodeMeIT için teşekkür ederiz ... nasıl yani ... bizim sql veritabanında bu longlats yakalamak tavsiye edersiniz ne biçim alan ya da tip ve biz lat uzun ve ayrı alanlar olması gerekiyor ve nasıl hepimiz yerleri için standardize edebilirsiniz, yani kaç uzun ve Yanal bir çokgen alanı oluşturmak için gerekli olan, biz muktedir istediğiniz gibi Bizim konumu yöneticiler giriş onların kullanıcı giriş bölgelerinden kendi yerleri için bu bilgi var ...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ... büyük takdir!

1 Cevap

Draw polygon on map

Google harita üzerinde servis alanı kapsayan çokgenler çizebilirsiniz. Bu çokgen bir google earth toplamak ve onları bir yere sasve olabilir latlongs bir dizi tanımlanır. Eğer her hizmet alanı kapsayacak tüm koordinatları vardı sonra, google harita üzerinde çizmek öğrenmek için linki görebilirsiniz

Google Map polygons Sample

Check if user is within service area

Kullanıcı adres bilgileri girilebilir ya da bir yerde saklanan olsaydı, adresin enlem ve boylamını bulmak için google harita coğrafi kodlama hizmet adresini alabilir.

Google MAP Geocoding Service API

Adres 'koordinat aldıktan sonra, kod kontrol edebilirsiniz eğer servis alanı çokgen herhangi ciltli içinde coordinateis. False ise, o hizmet alanı dışında olduğunu.

PHP for checking point in polygon