Oturumları kullanan bir PHP / MySQL veritabanı admin var mı?

4 Cevap php

Ben oturumları temelde iş yok burada kurmak garip bir sunucu ile bir site üzerinde geliştirme çalışmaları yapıyorum. Bu uzun bir hikâye, ama asıl mesele bir FTP sunucusundan her birkaç dakikada bir syncronized sunucuların bir küme olduğu. Ve örneğin, PHP dosya sistemine yazılı bir şey 5 dakika içinde silinir.

Ben 'bir sonraki sayfayı tıklayın ve tekrar başında sona - Yani bu oturumları işe yaramazsa ve ben üzerinde bir tablonun hangi sayfasını unutmadan gibi, phpMyAdmin bazı garip sorunlar almak anlamına gelir.

Ben de SQL Buddy denedim ve benzer sorunları alıyorum.

Oturumlarını kullanmak gerekmez herhangi bir eşdeğer var mı? Gibi tam özellikli PMA gibi olması gerekmez, bazı şeyleri düzenleme / eklemek için ağırlıklı olarak bulunuyor.

4 Cevap

Ben düzgün bir çözüm bulundu! SQLBuddy Eğer yapılandırma dosyasında şifre koyabilirsiniz ve oturum açmak için gerek kalmadan otomatik olarak kullanmak bir özelliği vardır

Açıkçası bu varsayılan güvensiz, ama bir .htaccess ve .htpasswd (ki does sunucu üzerinde çalışmak) ben şimdi güvenli bir giriş var bağlanmaktadır.

MySQL GUI Tools her zaman var.

Sen phpmyadmin kullanımı diğer kimlik doğrulama yöntemlerini yapabilirsiniz:

http://www.phpmyadmin.net/documentation/#authentication_modes

Sen ne kadar güvenlik ihtiyacınız ve ne kadar kısıtlı bağlıdır, ama sizin için işe yarayabilecek gibi özel. Htaccess ile, 'config' kimlik doğrulaması modu geliyor.