Adobe Air - MySQL veya SQLite

2 Cevap php

i Adobe Air için çok yeni ve ben onunla bir sabit zaman yaşıyorum.

i databse ile iletişim müşterileri için bir masaüstü uygulaması oluşturmak mümkün olmak istiyorum.

im şu anda daha sonra MySQL ile iletişim php her şeyi, yazma için kullanılan.

Ayrıca, ben Flex kullanarak planlıyoruz.

1: Adobe Air veritabanı ile doğrudan iletişim nedir? veya PHP ile iletişim nedir?

MySQL veya SQLite: 2: tercih edilen veritabanı olan? bu önemli mi?

yardım lütfen!

2 Cevap

HAVA can MySQL ile doğrudan iletişim, ama bu güvenlik açısından çok riskli olarak kabul edilir. Sen derlenmiş swf veritabanı kimlik bilgilerini koymak gerekiyordu. Bu bir düz metin dosyasındaki kimlik koyarak biraz daha güvenli, ama sadece biraz. Özgür oyunu olması swf içine koymak her şeyi düşünün. Her. Hava dosyası uygulaması bir swf içeren bir. Zip olduğunu. Bu MySQL veritabanı erişim (PHP gibi) bir hizmet katmanı kullanmak daha iyidir.

SQLite veritabanları kullanıcılar için yerel bir veritabanı sağlamak için istemci kullanılabilir. Bu veritabanı kutu reklam bir hizmet katmanı için gerek kalmadan doğrudan uygulamadan erişilebilir olmalıdır.

Adobe Air can communicate directly with LOCAL databases. There are some examples on accessing sqlite databases with adobe air here (http://www.adobe.com/devnet/air/flex/articles/sqlite%5Fdb%5Fapi%5Fin%5Fair.html) (http://seantheflexguy.com/blog/2007/06/14/super-simple-sqlite-example-for-adobe-air-1-beta/)

Eğer Air kullanarak veritabanı erişimi IMHO, ben SQLite tercih ederim. Bir Flex + PhP yaklaşımı kullanmayı planlıyorsanız, MySql seçim olacaktır