Ne "geçersiz yöntemi (HTTP fiil)" bir HTTP 405 neden

8 Cevap php

Ben POSTed yaparken aşağıdaki hatayı atmak için IIS (Microsoft-IIS/6.0) neden olan bir PHP (5.2.9-1) uygulamasında bir form var:

Geçersiz bir yöntem (HTTP fiil) erişim girişimi için kullanılan çünkü Aradığınız sayfa görüntülenemiyor olamaz.

Bu bir HTTP 405 durum kodu bulunuyor. Uygulama çalışmalarında tüm diğer formları, bu yüzden PHP sayfaları için IIS 'fiillerin ayarının doğru olduğuna inanıyorum.

Bu benim ayarları onaylayarak veya kod test için hiçbir erişimi olan bir müşterinin sunucu vardır. Yapabileceğim tek şey müşteri yedek dosyaları göndermek. IIS sunucularına diğer müşteriler böyle bir sorunu var.

Form mükemmel basittir:

<form method="post" action="index.php">
    ... fields ... 
</form>

Ne IIS tek bir form üzerinde bu hata atmak neden, ama diğerleri iyi çalışabilir?

8 Cevap

Ben müşterinin sunucusuna FTP erişimi başardı ve böylece sorunu izini başardı.

Form POSTed sonra, ben kullanıcının kimliğini doğrulamak ve daha sonra app ana parçası yönlendirebilirsiniz.

Util::redirect('/apps/content');

Hata formun gönderme değil meydana gelen, ancak yönlendirme üzerine hemen takip edildi. Nedense, IIS yönlendirmenin için POST yöntemini tahmin devam edildi, ve sonra bir dizin olduğu gibi /apps/content için POST itiraz.

Teşekkürler Microsoft - hata mesajı bu hatayı üreten o aşağıdaki sayfa olduğunu belirtti asla!

Çözelti bir eğik çizgi eklemek oldu:

Util::redirect('/apps/content/');

Bir dizine POST çalışırken artık gibi IIS varsayılan bir belgeye yönlendirme çözmek olabilir.

Herhangi bir şans eseri yazılan vs POST denediniz mi? Bu destek makalede neden olabilir anlaşılacağı IIS ile ilgili sorunlar: http://support.microsoft.com/?id=828726

Kabul edilebilir fiiller olasılıkla <system.web><httpHandlers> olarak (web sitesinin kökünde bulunan) web.config kontrol edilir ve <webServices><protocols>. Varsa Web.config sizin için erişilebilir olacak. Hangi muhtemelen olmayacak bir küresel server.config da vardır. Eğer bu ikisini bir görünüm elde edebilirsiniz Eğer bir ipucu alabilirsiniz.

Kabul edilebilir fiiller içerik türleri ile farklı olabilir - tüm sayfanızda Content-type başlıklarını belirledik? (Yani Content-type application / json daha sonra farklı fiiller izin olurdu eğer)

Uzun bir günün ardından 08:30 ile ilgili bu sorun vardı. Ben 05:30 de şimdi duyuyorum Bu adresleme. Ben 75 klasörler ile benim uzaktan adanmış sunucu VB6 IIS uygulamaları dağıtma duyuyorum. Ben bu sabah ilk şey çözüldü demek sevindim ben bu hatayı alıyorum nedeni, Varsayılan Belge klasörlerden birinde, bir gözetim ayarlanır değildi, bu yüzden o klasörü isabet URL sunucuya hangi sayfayı bilmiyordum yukarı, ve böylece bu parçacığı belirtilen hatayı attı. Bu hata gelen farklı durumlara olarak küçük bir fikir sağlar umuyoruz.

Sunucu sorun taşıma POST istekleri olan (almak ve sonrası fiiller) gibi geliyor. Birisi sonrası isteklerini görmezden bir sunucuyu yapılandırmak nasıl veya neden, bilmiyorum, ama tek çözüm sunucuyu düzeltmek için, ya da almak istekleri kullanmak için app değiştirmek istiyorsunuz.

Nedenini biliyorum ama sen POST yöntemi ile kendisine bir sayfa içinde bir formu göndermek ne oldu. Yok

Yani method="get" için method="post" değiştirmek veya action="anyThings.any" sizin <form> etiketi kaldırmak.

Ben bir fan sayfası sekme için gelişmekte olan bir facebook uygulaması ile bu sorunu vardı. Herkes o bir facebook uygulaması ile bu sorunu yüzler

1 ipe https://developers.facebook.com

Eğer gelişmekte olan uygulamayı 2-seçin

Uygulamanıza tüm bağlantı çizgi / atık emin 3-olun

my issue was in the https://developers.facebook.com->Apps->MYAPPNAME->settings->Page Tab->Secure Page Tab URL, Page Tab Edit URL, Page Tab URL hope this will help

Bir name ve forma id niteliği eklemeyi deneyin.