Bu PHP Markov Zinciri çıkışını temizleniyor?

1 Cevap php

Bu Markov zincirlerinin çalışma benim ilk kez.

Ben iki metin kaynaklarını birleştirmek ve okunabilir bir Markov Zinciri almak istiyorum. I istimal uygulamasıdır here - metnin kaynakları biçimlendirme arındırılmıştır, vb

Ben ilk Ruby Rbot IRC bot ile Markov Zincirleri maruz kalmıştır. Onların Markov eklenti kaynağıdır here.

Ben PHP Markov algoritmanın çıktı benim kullanım dağınık buluyorum. Ben görmek mümkün duyuyorum bir şey birlikte Rbot uygulama zincirleri iki kelime başlatmak için olduğunu. Bu ben bağlantılı ettik PHP uygulama ile gerçekleşmesi için açık bir yol var mı? Eğer değilse, bunu bir PHP uygulama var?

1 Cevap

Eğer kelime zincirleme veya zincirleme mektup yapmak istiyor musunuz? Yukarıda olan PHP uygulama düşük sipariş değerlerinde, görünüşte yersiz, anlamsız karşı değil, sadece kelime eğiliminde olacaktır mektup chaning yapar. Rbot dolaylı daha 'okunabilir' metin üretir kelime zincirleme yapar gibi görünüyor.

Markov zincirleme uygulamak oldukça basittir. Ben yerine mektubun kelime ile bölünmüş ve zincir için PHP kaynak uyarlamak için çok zor olacağını sanmıyorum. Ben bir tablo almak ve bir dize oluşturabilir saf sql saklı yordam yapma düşünüyordum.