PHP Büyük rapor dosyası indir sorunu

2 Cevap php

Solved

Aslında burada neler olduğunu öğrendim.

O bütün dosya gönderme, ama (ben test için sonuç dosyayı açmak için kullandığı) Excel, yalnızca 65536 satırları gösterecektir çıkıyor. Bundan daha fazlası var ise, bu "dosya tam olarak görüntülenir" ve daha sonra birçok kayıtları sonra kesti etkisi şey uyarır.

(Joel Spolsky Not - orijinal Excel geliştirme ekibinden arkadaşlarınızı arayın ve bana = o için onlara bağırma lütfen)

Teşekkürler!


Ben bir veritabanından bazı verileri çeker, ve bir. Csv dosyası olarak ziyaretçiye gönderir çok basit bir komut dosyası var.

Ben bellek ve kabul edilebilir seviyelere ayarlanmış yürütme zaman var, ama birkaç büyük raporlar için, ben indir yaklaşık 10 saniye sonra keser fark.

Ben başlıklarında bir download olarak ayarlayın Bu sadece olur. Ben içerik türü, içerik eğilim, vb, ve sadece tarayıcıya veri yazmak açıklama, daha sonra tüm dosya tarayıcı indirmek ve ekran olacaktır.

Aşağıdaki gibi kod:

// Code removed.

Herkes herhangi bir fikir var mı? Bu dosya indirme ile bir tarayıcı sorun olabilir mi?

Teşekkürler!

2 Cevap

Ben senin soruna neden ne biliyorum, ama burada deneyebilirsiniz şey yok:

Bir dosyaya veri yazmak ve sonra (bkz. this) başlığı X-SendFile kullanarak kullanıcıya gönderebilir. Alternatif dosyaya yönlendirebilirsiniz.

Ben biraz benzer bir sorunu vardı, ama çok yavaş indirir. Suçlu sadece IE indirmeler etkileyen aşırı agresif bir antivirüs paketi oldu. Mcshield.exe kontrol edin.