En iyi uygulama considard olacağını PHP MVC çerçeveler herhangi bir alternatifi var mı?

4 Cevap php

Ben PHP için iyi bir çerçeve arıyor ve en vardır, MVC yaklaşım sunmak göreceğim başka bir (veya daha iyisi) tasarım yöntemleri / daha verimli kabul edilecek yaklaşımlar veya iyi uygulama? MVC tarihli bakmaya başlıyor ama ben yine endüstri standardı olarak kabul edilir olmadığını bilmek istiyordu.

4 Cevap

MVC hala her Object Oriented web geliştirme dili için endüstri standardı.

Ancak bazı alternatif yolları tanınan vardır:

  1. Mikro Altyapıları (Google Them) (resmiyet ve bazı değil bir Object Oriented moda olarak en sık hala MVC tasarım patters kullanmak, adil değil ki)
  2. (PRADO gibi) Olay Tabanlı Altyapıları

Ancak bu yolların ötesinde bildiğim kadarıyla biraz şans vardır.

Thanks Xeoncross, forgot to add the "micro usually are still mvc" caveat

Çoğu çerçeveler gelince Evet, tüm gerçeği MVC actully yanıltıcıdır. Ben sadece Modelleri, Views dayalı herhangi bir PHP sistem biliyor, & yok Kontrolörler. Bunların çoğu aynı zamanda fonksiyonlar, kütüphaneler, yapılandırmaları ve önbelleğe alma düzeylerini kullanın.

MVC sadece abstraction iş mantığı ve görünümleri sizin CRUD iyi bir şey iyi olduğunu belirten bir başlangıç ​​noktasıdır! Oradan yapabilirsiniz fizikle hesaplamak kütüphanelerine şablon ayrıştırıcıların istediğiniz gibi sistemin çok daha soyut.

Benim ideal olarak symfony çerçeve tavsiye ederim ;)

http://www.symfony-project.org/

Ben farkında değilim, sadece PHP çerçeveler de kullanmak MVC deseni test edilir ancak Çıplak Java gibi diğer diller için desen Objects kullanan bazı web tabanlı çerçeveler var olmuştur.

Eğer burada da PHP yolu altındaki en az bir Naked Nesne çerçeve var gibi görünüyor ilgilendi:

Naked object PHP blog