dnm.php Leopard dosya sistemine çıkış dosyası olamaz

4 Cevap php

i macos dosya sistemine dosyası yazmak mümkün için dnm.php izin, eklemeniz gerekir ne izni bilesiniz

PHP Error: <br />
<b>Warning</b>:  file_put_contents(20090915203127.jpg) [<a href='function.file-put-contents'>function.file-put-contents</a>]: failed to open stream: Permission denied in <b>/Library/WebServer/Documents/testphp/test.php</b> on line <b>8</b><br />
ERROR: Failed to write data to 20090915203127.jpg, check permissions

Bu i leopar almak hatadır, ben zaten ugo + x test.php için chmod

4 Cevap

Bildiğim kadarıyla sen Library / doğrudan yazmak mümkün kök hakları gerekir. Bu dizine yazma kesinlikle gerekli mi?

(Ki php komut dosyası yürütülürken kullanıcı bağlıdır rağmen) Users / AccountName / çalışması gerektiği altında sadece kendi hesabınıza dosya yazarsanız.

Bu süreç çalışan PHP bulunuyor, izinleri ihtiyaç dosya değil. Eğer varsayılan durumunda bunun bulunuyor (Kar) Leopard kullanıyorsanız varsayarsak, or dünyayı (daha az lezzetli bir fikir) yazma erişimi vermek, verilen dizine _www kullanıcı yazma izinlerini vermek gerekir. Bunların her ikisi de bu böyledir ve chmod bir kombinasyonu ile gerçekleştirilebilir.

Siz komut altında çalıştığı kullanıcı (yani 20090915203127.jpg, değil PHP script) yazmak için çalışıyoruz dosyaya yazmak için izin emin olmanız gerekir. 20090915203127.jpg yoksa, dosya sürdürmekteyiz dizini (varsayılan olarak bu mevcut çalışma dizini olacaktır) yazılabilir olduğundan emin olmak gerekir.

Sen hakkında okumak gerekebilir chmod.

Sen web sunucusuna hedef dosya / dizin yazılabilir yapmak gerekir. dnm.php o içine değil ...