PHP Kredi kartı ödeme ağ geçidi?

5 Cevap php

Ben kredi kartı işlemi ve kredi onları backend ödeme hizmetleri ile entegre etmek gerekir. Internet çözümler çoğunluğu, örneğin, bir aracı gerektirir. 2CO, GCO, Auth.net.

PHP bir kredi kartı ödeme ağ geçidi uygulanması ile herhangi bir deneyimi var mı? Herhangi bir yardım takdir.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

5 Cevap

Stripe, bir tüccar hesabına gerek olmadan kredi kartlarını kabul etmek için bir PHP kütüphanesi var: https://github.com/stripe/stripe-php

documentation ve FAQ kontrol ve daha fazla sorunuz varsa, bizim chatroom tarafından yazmaktan çekinmeyin.

Eğer hızlı ve kirli bir şey gerekiyorsa, sadece PayPal'ın "Buy" tuşlarını kullanın ve sayfalarında onları bırakabilirsiniz. Bu off-site bir PayPal hesabına veya kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz PayPal'a kişi alacak. Bu ücretsiz ve uygulamak için süper kolaydır.

Eğer insanların kredi kartı ile on-site ödemek biraz daha güzel bir şey istiyorsanız, o zaman bu 3 parça ödeme sağlayıcılarından biri haline bakmak isterim. Bunların hiçbiri (ben farkında olduğumu) tamamen ücretsizdir. Hepsi bir işlem başına ücret olacak, ve en sıra bir aylık ücret olacak.

Şahsen ben Authorize.NET ve PayPal Web Sitesi Ödemeleri Pro ile çalıştık. Hem kolayca yeterli PHP ile içine kanca büyük API'leri ve örnek kod var.

Orada bir kaç geçitleri daha vardır, ama özgür, güvenilir bir ağ geçidi farkında değilim. PayPal gibi çoğu geçitleri size kredi kartı işlemi için izin yanı sıra, geçersiz, ücret veya para iadesi gibi şeyler yapacak API'leri sağlayacaktır.

Hakkında endişelenmenize gerek diğer şey temelde uyumlu değilseniz, siz (veya sizin için çalışmak şirket) Temmuz ile uyumlu olmadığı için Tüccar Bankası ve / veya Kart Satıcı tarafından sorumlu olacağını söyledi PCI uyumluluk geliyor 2010. Bu size büyük para cezası vermek ve muhtemelen kredi kartı işlemi için yeteneğini iptal eder.

PayPal gibi tüm söyleniyor şirketleri PHP SDK var:

https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=%5Frender-content&content%5FID=developer/library%5Fdownload%5Fsdks

Authorize.Net:

http://developer.authorize.net/samplecode/

Bu Amerika Birleşik Devletleri için daha popüler olanlar ikisidir.

PCI Bilgi için bkz:

https://www.pcisecuritystandards.org/

Braintree, aynı zamanda PHP entegrasyonu oldukça kolay hale getiren bir açık kaynak PHP library vardır.

Bulduğumuz en iyi çözüm, bu aracıların biri ile takım oldu. Aksi takdirde PCI uyumluluk gibi diğer gereksinimleri bir grup ile uğraşmak zorunda kalacaktır. Biz VeriFone en IPCharge kullanımı ve oldukça iyi çalışıyor.